Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Dobry den mam problem s mym mobilnim telefonem samsung s21+ jde o to ze jsem na nem delal root opravne i a pravdepodobne jsem

(Téma vytvořeno: 11-04-2023 04:09 AM)
427 Zobrazení
Members_doMIxIt
First Poster
Možnosti

Dobrý den, mám problém se svým mobilem s21+ jde o to , že jsem n něm dělal práva root a pravděpodobně jsem si ta. Něčí vymazal . Telefon jde spustit , ale pořád mi tam skáče chyba:

'' Přístup odepřen v telefonu byly provedeny neoprávněně změny chcete li získat pomoc kontaktujte zákaznický servis,,

Takže teď nevím co mám dělat.  Myslíte,  že b, jste mi mohli poradit prosím?? 776042942

Nebo email vettermanrostin@gmail.com 

Mockrát dekuji

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, máte problém. Pokud jste dělal root, asi umíte s nástrojem Odin, takže jen velmi obecně:

• stáhnout správnou verzi firmware pro váš telefon
  • telefon dostat do download módu
  • připojit k PC, nahrát přes Odin firmware - můžete zkusit verzi HOME_CSC bez smazání dat

Nyní budete mít telefon s originálním software bez rootu, ale pozor, stále bude aktivní příznak KNOX 0x1, toho se nedá nijak zbavit, pouze výměnou základní desky - což není úplně levná legrace.

V tomto stavu by měla jet většina věcí, z hlavy ale vím, že nepojede Samsung Payt (to asi nevadí), S Health (to vadí) a Zabezpečená složka. Google Pay by fungovat mělo, bankovní apliakce netuším.

Schválně sem nedávám odkazy, za prvé nevím, jaký přesně telefon máte, za druhé se jedné o nebezpečné věci (jak jste už zjistil) a nerad bych, aby takové věci byly na oficiálním fóru.

Pokud se vám výše uvedené nepodaří, v Mobil Pohotovosti by to měli být schopní udělat. Kdysi dávno jsem si bricknul ještě HTC a za hodinu a 500 Kč mně to dali dokupy. Ale připomínám, že na plnou funkčnost je třeba výměna desky, a to se asi vyplatí raději koupit bazarový kousek.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
3 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Members_doMIxlt
nevím, co přesně jste prováděl a za jakým účelem, takže tady se blbě reaguje. Každopádně, pokud nejste ohledně rootu apod. více zkušený uživatel, tady nezbývá nic jiného než se obrátit na servis. A nemusím Vám připomínat, že pokud jste měl telefon v záruce, tak na tenhle "zákrok" se záruka nevztahuje. Zaplatíte si to tedy z vlastní kapsy.

0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, máte problém. Pokud jste dělal root, asi umíte s nástrojem Odin, takže jen velmi obecně:

• stáhnout správnou verzi firmware pro váš telefon
  • telefon dostat do download módu
  • připojit k PC, nahrát přes Odin firmware - můžete zkusit verzi HOME_CSC bez smazání dat

Nyní budete mít telefon s originálním software bez rootu, ale pozor, stále bude aktivní příznak KNOX 0x1, toho se nedá nijak zbavit, pouze výměnou základní desky - což není úplně levná legrace.

V tomto stavu by měla jet většina věcí, z hlavy ale vím, že nepojede Samsung Payt (to asi nevadí), S Health (to vadí) a Zabezpečená složka. Google Pay by fungovat mělo, bankovní apliakce netuším.

Schválně sem nedávám odkazy, za prvé nevím, jaký přesně telefon máte, za druhé se jedné o nebezpečné věci (jak jste už zjistil) a nerad bych, aby takové věci byly na oficiálním fóru.

Pokud se vám výše uvedené nepodaří, v Mobil Pohotovosti by to měli být schopní udělat. Kdysi dávno jsem si bricknul ještě HTC a za hodinu a 500 Kč mně to dali dokupy. Ale připomínám, že na plnou funkčnost je třeba výměna desky, a to se asi vyplatí raději koupit bazarový kousek.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Members_doMIxIt
First Poster
Možnosti

Dobrý den  ,mockrát vám děkuji za váš názor pokud by to bylo možné mohl bych vám napsat na WhatsApp nebo signál? Potřeboval bych možná trochu poradit. Ta chyba mi tam vyskakuje pořád , ale nijak mi to ve funkčnosti nebrání. 

0 Like