Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gmail-opakované upozornění

(Téma vytvořeno: 07-06-2022 09:32 AM)
264 Zobrazení
DanielaBuskova
Explorer
Možnosti
Dobrý den. Aplikace Gmail vykazuje dva problémy- posílá do hodinek Galaxy W 4 opakované upozornění na nově příchozí email a zároveň na telefonu Samsung Galaxy s21 ultra Widget gmailu nezobrazí nově příchozí email, vidím ho až když otevřu aplikaci. To opakované upozornění mi v hodinkách pípá třeba desetkrát v různých intervalech, klidně i za dvě hodiny a to do té doby dokud email nepřečtu v telefonu. Ale ne vždycky ho můžu hned přečíst. Opakované upozornění samozřejmě nastavené nemám nikde, ani v hodinkách, ani v mobilu. Vypadá to jako problém gmailu. Kolegovi s jinou značkou hodinek a telefonem POCO to dělá stejné.  Už to ale trvá minimálně 5 měsíců. Nemáte někdo zkušenost, radu? Děkuji.
0 Like
2 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @DanielaBuskova,

mám Galaxy Watch4 Classic spojené s telefonem Galaxy Fold2 a nic takového jsem nezaznamenal. Když mi dorazí e-mail, samozřejmě se mi zobrazí upozornění také na hodinkách, ale že by mi neustále opakovaně vyskakovalo, to tam nemám. To co popisujete mám pouze v případě upomínek (zde to je ale logické) a tady mi to třeba 10x za sebou upozorní. U Gmailu, zpráv, informací o počasí apod. to již neustále nevyskakuje - jen mám možnost to v levé části stále vidět, dokud to nesmažu. Ale jak říkám, kromě upomínek které vyskakují, toto nijak neobtěžuje.

Hezký den.

0 Like
DanielaBuskova
Explorer
Možnosti
Dobrý večer. U mě je zajímavé, že mám na gmailu dva účty, a opakované a nežádáné upozornění mi chodí jen na jeden z nich😄. Děkuji za reakci.
0 Like