Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

dual App

(Téma vytvořeno: 13-03-2021 11:12 AM)
4457 Zobrazení
seergioo
Student
Možnosti
Jak udělám klon aplikace whatsApp ? A jak nahradit samsung free za klasické Google news ? Diky
0 Like
9 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, co se týče druhého dotazu. Na hlavní obrazovce dvěma prsty potáhnete k sobě, přejedete doprava a tam si zvolíte možnost kterou chcete.

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @seergioo 

Dvojitý účet pro Whatsapp naleznete v Nastavení-> Rozšířené funkce a Dual Messenger a zde vyberete WhatsApp.

Dále to co zmiňuje kolega @potasm funguje pouze na řade Galaxy S21, na ostatních modelech je dostupné zatím pouze Samsung Free. O rozšíření Google news pro další modely nemám aktuálně informaci.

fajnsnek2
seergioo
Student
Možnosti
děkuji všem za rady, přešel jsem z Honor 10 a musím říct že uvažuji o vrácení telefonu zpět. S10e mi nějak nejde pod ruku a baterka mi jen tak tak vydrží na den (pracuji jako obchoďák takže hodně telefonu) další věc že telefon určitě umí spousty skvělých funkci ale všude vyžaduje řešení pomocí různých samsung app.
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Ohledně baterie - jak dlouho telefon máte? Systém potřebuje pár dnů, aby si sedl a všechno se sladilo. Samozřejmě nemůžete srovnávat Honor, který ve srovnání s S10e má poloviční výkon a zároveň větší kapacitu baterie se zařízením, které toho nabízí víc, a které nejspíš víc využíváte.

Čemu ale vůbec nerozumím, je ta poznámka o řešení pomocí Samsung aplikací - co přesně myslíte? Jestli vám jde o Google zprávy, naisnatlujte si je jako aplikaci, a že to neumí widget přes celou obrazovku, je chyba Google, ne Samsungu. Na Honoru byste to měl úplně stejně.

Samozřejmě je možné, že vám telefon prostě "nesedne" a na to je těch 14 dní na vyzkoušení, na druhou stranu prosím nehledejte chyby jen na jedné straně. Moje dcera visí na telefonu celý den, nabíjí jen přes noc a na baterii si nestěžuje. Manželka ho využívá v ordinaci a také je velice spokojená, jak s výdrží tak s celkovým chováním.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
seergioo
Student
Možnosti
souhlasím s Vámi telefon je dva dny starý. Využívám ho stejně jako starý telefon. obdivuji fotoaparát,rychlost systému a bezkonkurenční displej,na zbytek si zvyknu. těmi aplikacemi jsem myslel že telefon jich obsahuje desítky,o kterých nevím ani k čemu jsou ale tím už se prokousavam a nepotřebné postupně mažu. děkuji za rady a pomoc, kdyby existoval seznam ,,nepotřebných,, aplikaci ,které mohu bez obav mazat pomohlo by mi to. každopádně děkuji za rady a vážím si Vaši pomocí.
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, "nepotřebné" aplikace moc nejsou. Za pár dnů je systém stejně uspí, takže kromě pár MB vás nemusí nějak zajímat a riziko, že smažete něco, na čem je závislé třeba přijímání MMS (pamatuju, jak se dřív optimalizovaly custom ROM a jaké s tím byly problémy - a tehdy to smysl mělo!), je moc velké.

Doporučuju nechat to na koňovi, ten má větší hlavu - teda na systému :smiling-face:

A ještě byste mohl označit odpovědi, která vám nějak pomohly, jako řešení.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

seergioo
Student
Možnosti
to je to srdíčko?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
ne, vpravo nahoře u odpovědi jsou 3 tečky a v nabídce je pak y přijmout jako řešení

0 Like
Pancikk
First Poster
Možnosti

Dobrý den. Prosím. Nevíte co s tím. Když tuto volbu na s21 nemám? Děkuji 

0 Like