Tak, jak jsem slíbil podělím se o zkušenosti s MP.
1. Oprava provedena telefon se nabíjí uvidíme časem
2. Nejprve zdarma konektor vyčistili ať vyzkouším, abych zbytečně neutrácel, takže +
3. Doba opravy 2hodiny (oka aspoň jsem si pohrál s 24U)
4. 15 min před předáním, jsem zjistil že na předání se opět čeká fronta 45min. Otevřená jedna pokladna z 8 podle ostatních mají vždy otevřené maximálně dvě pokladny 🤮
5. Když jsem mobil odevzdával, tak bez upozornění do formuláře napsali, patrné známky po pádu, vrypy na display, na krytu, no prostě že je to šrot! I když jsem toto věděl z recenzí, tak jsem to zjistil až po podpisu, protože se podepisuje na s 7 a je to tak nepřehledné, že to zjistíte až po vytištění. Jinak tel. je v TOP stavu, lepší jak ty co prodávají jako "A" vždy nošen v origo army obalu, na display vždy folie, pravidelně otiran prach pod obalem.
6. Mobil jsem při přebírání prohlednul (čekal bych že vas k tomu vyzvou), zjištěn mini oblak na zadním skle - nebýt toho formuláře, tak bych to nezjistil, ale to v pořádku logicky to nějak otevřít musí a normální člověk to ani nezaznamená (dělal jsem dříve na kvalitě v automotive 🤣🤣)
7. Shrnutí, zatím je vše v pořádku, ale statut oficiálního distributora a prodejce Samsung bych jim odebral, čekat tam několik hodin jak u zubaře na pohotovosti bych akceptovat v případě opravy, ale chránit se takovými žvásty je ostuda, když by ponicili sklo, tak na kolik je to vyjde proboha, 30kč? Pozoroval jsem i prodej a to je taky hrůza, pracovníci za to nemůžou, ale míchají se tak použité a nové telefony všech značek, když paní 60 + koupila telefon a chtěla folii, tak ať si počká těch 45 min... když jsem kupoval svůj mobil přímo od Samsungu (SETOS myslim) tak jsem měl pocit prémiové péče, toto je samoška, kde je obsluha placená od toho jak rychle pípá na pokladně.
A ještě jeden postřeh kdo by chtěl s20U v A stavu za cenu S20plus, tak si tam skočte, mají to tam popletené 🤣🤣🤣