Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vymena baterky S10e

(Téma vytvořeno: 28-03-2022 09:53 AM)
1582 Zobrazení
trip2house
Apprentice
Možnosti
zdravim, 
chctel by jsem info jak je to s vymenou baterie u S10e .. 
- kde je nelepsi si to nechat udelat ?
- mam si baterii koupit sam predem, nebo to zaridi servis ?
- jak dlouho vymena trva ? (hod. nebo den) ?
- je takovy zasah bezpecny ? nebude pak kryt nachylnejsi ze by se mohl pri padu otevrit ? 
- cenna cca ?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý de,. ideální je samozřejmě značkový seris, ale udělají to v každém trochu lepším servisu. Bezpečné by to být mělo, samozřejmě značkový servis poskytne asi trochu lepší garance. Baterii si samozřejmě kupovat předem nemusíte, zvláště u značkového servisu by vám určitě odmítli namontovat baterii neznámého původu.

Výměna zabere asi hodinu. Cena včetně práce do 2000 Kč s velkou rezervou. (edit, našel jsemza 1000 Kč u nějakého neznačkového servisu)

EDIT2: značkový servis opravdu 1500-2000 Kč, s baterií + asi 1000 Kč navíc

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý de,. ideální je samozřejmě značkový seris, ale udělají to v každém trochu lepším servisu. Bezpečné by to být mělo, samozřejmě značkový servis poskytne asi trochu lepší garance. Baterii si samozřejmě kupovat předem nemusíte, zvláště u značkového servisu by vám určitě odmítli namontovat baterii neznámého původu.

Výměna zabere asi hodinu. Cena včetně práce do 2000 Kč s velkou rezervou. (edit, našel jsemza 1000 Kč u nějakého neznačkového servisu)

EDIT2: značkový servis opravdu 1500-2000 Kč, s baterií + asi 1000 Kč navíc

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

trip2house
Apprentice
Možnosti
dekuji za info.. ja donedavna myslel ze se otevrit ani neda.. ale uz jsem videl par odvazlivcu co si to delali doma a pak meli problem aby to drzelo 🤦🏻‍♂️
kde je autor. servis samsungu musim pohledat ale nebude to v Plzni az taky prolem ! :winking-face:
a jeste jeden dotaz.. ze kdyz to udelaji jak pisete do hodky.. predpokladam ze jim treba dat vedet drive.. asi nebudou mit vsetky baterky skladem 🤷🏻‍♂️
Libb
MegaStar
Možnosti

To bude záležet na konkrétním servisu. Třeba iLove servis u nás v Brně se tváří, že má díly skladem. (dcera to zrovna také řeší, tak jsem v obraze), ale vždy bude asi lepší tam předem zavolat nebo se nějak rezervovat. 

Jinak telefon se otevřít dá, ale jak píšete, je problém ho zavřít (a nezničit přitom baterku), protože je třeba použít originální lepidlo.

0 Like
trip2house
Apprentice
Možnosti
jasnacka ! dekuji moc za ochotu podelit se o informace :winking-face: hezky den
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Pokud vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím označit jako řešení? Děkuji.

Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Bezne opravuji takhle telefony po zaruce a nikdy se mi jeste nestalo,ze by se nejaky otevrel.Kazdopadne pokud je telefon v zaruce,Servis bude vhodnejsi.
0 Like
fremycz
Pioneer
Možnosti

V Plzni zkuste Mobil Pohotovost na Rokycanské v OC. Taky jsem chtěl ověřit dostupnost, ale s ochotou a autorizovaným servisem to tam bude nejvhodnější.

0 Like