Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Špatný signál u S10+

(Téma vytvořeno: 02-11-2019 12:55 PM)
3241 Zobrazení
Peroxid
First Poster
Možnosti

Zdravím, má niekto podobné problémy zo signálom LTE u S10+? Týka sa to zrejme len pluskovej rady. Ja aj priateľka sme doteraz mali S8, signál bol bez problémov doma aj v práci, obaja máme T-mobile CZ, já mám telefón z distribúcie T-mobile, priateľka ofiko predaj Alza - kde ho už aj vrátila, ja bohužiaľ nemôžem, zakúpené na predajni T-mobile. Tam kde máme na s8 alebo aj iná značka mobilu 2 čiarky signálu LTE tak na S10+ sme bez LTE signálu - prepne do Edge čo je u nás doma, v práci a celkovo všade kde sme doposiaľ signál mali slabší ale mali, po zakúpení S10+ nieje a celkovo, na to že žijeme v Prahe celkovo je aj v centre mesta problém nájsť miesto kde je plný signál u S10+. Vzhľadom že telefón obaja iná distribúcia stav rovnaký. Podľa T-mobilu je to špecifická vlastnosť telefónu, predajňa Samsung tvrdí chyba na strane operátora. Má niekto podobné skúsenosti? Na fórach som tento problém našiel, jedná sa o pluskovu radu ale problém je u amerického operátora. Nerád by som splácal teraz 23 mesiacov niečo čo budem mať hodené niekde v šuplíku pretože som nútený kým sa to nevyrieši starú S8. 

0 Like
Peroxid
First Poster
Možnosti
Už sem to napsal včera, Vodafone válí na plný pecky, dnes sem vyhrabal o2 Sim a vše je taky ok, je tam slabší signál ale u jedné čárky mně nehodí na 2G LTE VoLTE frčí , Tmobile a S10+ se prostě asi nemají rádi.
0 Like
Peroxid
First Poster
Možnosti

To mě napadlo, říkám, Vodafone používá jiné frekvence, proto to zřejmě funguje dobře, každopádně jak to vyřeším nevím, od Tmobile mám neomezený net který mi je vlastně na nic, na ani jedné ze 3 adres kde sem prakticky stále mám tento problém a z toho 2 nejsou žádný zapadakov, žádná zástavba, Chodov, 6 patro v paneláku, Libeň, kanceláře v podkroví u Bulovky, zažil sem výpadky i počas jízdy tramvají po Praze, v Kolíně je to lepší. Jak tohle ale budu řešit nevím, já chci telefon co mi nacpali využívat naplno včetně VoLTE takže tu asi žádná řeč s Tmobilem nebude. 

0 Like
newp
Pioneer
Možnosti
Bohuzel taky musim byt u t-mobile prepnuty na 2G a vypnute VoLTE. Neustale mi rikaji ze na zlepseni pracuji ale to mi uz rukaji skoro 13let. A na jine operatory tady nemam signal. Proste male mesta a vesnice jsou na to super s pokrytim.
0 Like
Peroxid
First Poster
Možnosti

Doma v práci to beru jak tak, WiFi, ale když jedu někam na jídlo do oblíbených restauraci na 2-3 hodinky obchodně nebo Kauflandu tak to potěší, u té S8ky není signál lepší ale nehodí mně to do 2G, prostě si to tam drží 4G jakžtakž, zřejmě jiný modem. Tohle se mi vysmal do ksichtu v prodejně Tmobile na Ipaku že to je chyba mobilu ne jejich. 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Jako také občas pozoruji horší signál v některých lokalitách, T-mobile to zkrátka nemá úplně  všude vyladěné,  ale je nesmysl házet vinu úplně na Samsung... bohužel mám služební SIM a nemám na výběr...

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Sorry, nebyl jsem moc online. Jen tohle: osobně mám mnohem víc problémů s O2 než s T-Mobile, zvláště s internetem. T-Mobile vesměs pohoda, jen teď se mně stalo, že jsem 2x neslyšel druhou stranu. Zatím moc brzo na dělání závěrů.

Ale ještě k původnímu dotazu: rozhodně není pravda, že by S10+ byl nějaký "nepodařený". Pokud to opravdu zlobí, reklamovat. Případně @pRo_lama  by mohl zjistit, jak to je se signálem v oblastech, kde se pohybuješ?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

pRo_lama
Voyager
Možnosti

Celkom dlhá téma a je v nej napísaných veľa nepresností.  

1) @Peroxid: čo prosím ťa myslíš tým, že VDF má iné frekvencie? Všetci traja operátory používajú LTE800, LTE1800, LTE2100 a LTE2600. Jedine VDF v minulosti používal LTE900, ale takých sektorov je po republike asi 20 a ani jeden v Prahe.

2) @Peroxid: ak si doteraz používal S8 a nemáš s ňou problém, ale pri novom mobile S10+ problém máš, tak je jasné, že sa jedná o chybu mobilu. Možno nejaká zmena vo firmware. Ale vzhľadom na to, že si zaznamenal problém aj pri mobile z voľnej distrubúcie, tým pádom by chyba vo firmware nemusela pripadať do úvahy. Ak by to bola chyba na strane operátora, tak by problém mali všetky mobily a všetky S10+.

3) @Peroxid: Chybou pokrytia to tiež nie je, pretože sa pohybuješ po Prahe a tá veľmi dobre vykrytá. Samozrejme, že aj v Prahe sú slábé miesta a miesta s problémami, ale tých je úplné minimum oproti zvyšku.

4) @newp: Napíš mi prosím ťa do správy lokalitu (GPS súradnice) kde máš problém so signálom. Môžem sa na to pozrieť.

5) @Peroxid: Akú starú SIM máš? Skúšal si v obidvoch mobiloch prehodiť SIM karty od TMCZ?

6) @fajnSnek: sorry, ale to čo si napísal je trochu od veci. Každý operátor neustále optimalizuje svoju sieť. Pozri si výsledky P3 meraní a skús sa dopátrať k detailným parametrom, ktoré sú dostupné pre operátora. Nedávno som reportoval chybu, ktorá bola na strane Samsungu a ten to musel promptne opraviť, lebo to bol pekný prúser čo spravil.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@pRo_lama díky za odpověď. Nechci to házet na T-Mobile, ale třeba doma mám signál velice slušný, ale tak jednou za 14 dní se mi stane, že chci telefonovat, vytočím číslo, ale nedojde ke spojení. Provedu restart telefonu, a už vše funguje korektně. Stejný problém se výjimečně vyskytne v lokalitě Kavčí Hory, kde pracuji. Na služebním Galaxy J5 2017, který tam sdílíme s kolegy, jsme museli vypnout LTE, protože se občas stávalo, že telefon byl nedostupný, i když se tvářil, že má signál.

fajnsnek2
0 Like
Peroxid
First Poster
Možnosti
Nic, zkusím servis, teď sem v klidu bez pohybu kde jsou 4 čárky LTE tak to lítá aniž bych hnul mobilem, 1,2,3,4 čárky a druhý Sim slot je na tom hůř ještě, divné že u VF je to ok, výměna karty bude zbytečná asi, mám 3 různé od Tmobile, všude stejně.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

napiš pro_Llamovi souřadnice, on dělá u TM, má možnost mrknout na případné problémy v dané lokalitě.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like