Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Špatný signál u S10+

(Téma vytvořeno: 02-11-2019 12:55 PM)
3245 Zobrazení
Peroxid
First Poster
Možnosti

Zdravím, má niekto podobné problémy zo signálom LTE u S10+? Týka sa to zrejme len pluskovej rady. Ja aj priateľka sme doteraz mali S8, signál bol bez problémov doma aj v práci, obaja máme T-mobile CZ, já mám telefón z distribúcie T-mobile, priateľka ofiko predaj Alza - kde ho už aj vrátila, ja bohužiaľ nemôžem, zakúpené na predajni T-mobile. Tam kde máme na s8 alebo aj iná značka mobilu 2 čiarky signálu LTE tak na S10+ sme bez LTE signálu - prepne do Edge čo je u nás doma, v práci a celkovo všade kde sme doposiaľ signál mali slabší ale mali, po zakúpení S10+ nieje a celkovo, na to že žijeme v Prahe celkovo je aj v centre mesta problém nájsť miesto kde je plný signál u S10+. Vzhľadom že telefón obaja iná distribúcia stav rovnaký. Podľa T-mobilu je to špecifická vlastnosť telefónu, predajňa Samsung tvrdí chyba na strane operátora. Má niekto podobné skúsenosti? Na fórach som tento problém našiel, jedná sa o pluskovu radu ale problém je u amerického operátora. Nerád by som splácal teraz 23 mesiacov niečo čo budem mať hodené niekde v šuplíku pretože som nútený kým sa to nevyrieši starú S8. 

0 Like
21 Odpovědi
Deathman666
Voyager
Možnosti
Uz sem o tom psal.Na S10+ sem bez signalu nebo max edge a na manzelky s8 signal i lte v pohode.Stalo se mnohokrat tady i mimo republiku.To same mezi stanicema metra,kde na s8 signal a edge a s10+ bez signalu..nejsem na telefonu uplne zavislej,takze mi to ani nijak nevadi..nicmene ma S10 proste hur reseny anteny pravdepodobne..
0 Like
Peroxid
First Poster
Možnosti

Takže mobil můžu vyhodit nebo dát dětem na hraní, už jako mně to štve, nikdy sem nikde hotspot nemusel použít, (bary, restaurace, hypermarkety), vždy sem byl připojen na LTE, teď sem nucen v Kauflandu kde nikdy nebyl problém, připojit se na WiFi, to stejné mě oblíbené bary, restaurace musím žebrat heslo na WiFi. Nervy mám v prdeli, takže křáp který zřejmě ani nepůjde prodat budu splácet 2 roky. Díky za info jinak. 

0 Like
Peroxid
First Poster
Možnosti

Už potvrzeno i v Samsung prodejně prý o tom ví že signál může být slabší... Ruce pryč od toho, je to nepodarek, v tmobile se asi vadit budu donekonečna, jede to na bazos. 

0 Like
Peroxid
First Poster
Možnosti

Takže S10+ 1 kus verze Tmobile + 1 kus volný trh doma LTE signál 0, EDGE 4 čárky, S8 a Honor 9 LTE 2-3 čárky, takže prakticky o nic nejde. Vidím že s vámi se nemá smysl vůbec o tom bavit, já sem chtěl radu, ne číst vaše moudrosti a schopnosti. Sem rád že mi bylo na více fórach potvrzeno co tuším. 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Přeji hezký večer @Peroxid 

Pokud máte pochyby o kvalitě signálu tak vyzkoušejte reklamaci. Mám S10+ z volné distribuce, T-mobile, bydlím v Praze a internet používám neustále LTE. Nemám opravu problém, že by se telefon přepínal do 2G. Pokud zde chcete dávat negativní komentáře, tak sem přidejte nějaká relevantní měření signálu z nějaké aplikace atd. Jaké používáte pouzdro? Děkuji 

fajnsnek2
0 Like
Peroxid
First Poster
Možnosti

Dobrý den, pouzdro je originál Led view cover, telefon prostě na některých místech kde jiní lidé, také tmobile když je u nich signál slabší lte kolem 2 čárek, mně už nesvítí žádná čárka tak zachvilku přepne režim 2G a signál téměř naplno, už sem zkusil Vodafone kartu, tam problém není na více místech po Praze mám signál plno, prostě nevím. Bez pouzdra sem zkoušel zatím doma, bez zlepšení, uvidíme na jiných místech. 

0 Like
Peroxid
First Poster
Možnosti

Našel sem tady na fóru stejný problém u staršího modelu, přepnout telefon pouze do 3G režimu, to pomohlo, signál válí naplno ale to není řešení u top modelu, já osobně bych na to nepřišel, nesleduji signál ale začinam pomalu zjišťovat že místa kde sem dosud internet měl už nemám. Zkusím alza techzone ať se na to mrknou, víc udělat nemůžu. Nebere mi že Vodafone Sim tam valí perfektně včetně Volte po celý Praze 4-5 čárek, možná jiné nastavení sítě a také Vodafone má specifickou LTE frekvenci. Každopádně dám vědět jak reklamace dopadla. 

0 Like
newp
Pioneer
Možnosti
Mam S10+ a mam ten samy problem na t-mobile rekli ze v nasi oblasti je mizerny signal a Volte si mam vypnout vypadavaly mi casto hovory
0 Like
newp
Pioneer
Možnosti
No trosku asi jo mam jeste stary zalozni Huawei P9 a tam je signal mnohem lepsi.
0 Like