Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

VoWifi nejde po aktualizaci

(Téma vytvořeno: 02-12-2021 07:23 PM)
1014 Zobrazení
RadimHD
Journeyman
Možnosti
Ahoj bez problemu funkcni volani pres wifi prestalo fungovat na dvou tel.Samsung A40 ostatni v domacnosti jdou normalne. Tovarni nastaveni nefunguje u operatora aktivovano. Odborna pkmoc od Samsung podpory byl restart,tovarni nastaveni nebo oprava telefonu...pripustit moznost,ze nekdo u nich neco pos...neni. Mate nekdo obdobnou zkusenost s VoWifi? Popr.radu jak resit ?
16 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Pokuste se zadáním kódu *#*#VOWIFI#*#* se nastavení pro VoWIFI zobrazí.
0 Like
RadimHD
Journeyman
Možnosti
Diky, ja to nastaveni vidim a mam aktivovano, jen v hornim liste neni znacka a volani nefunguje. Predtim vse funkcni. Kdyz dam kod zmeni se pismena na cisla a volane cislo neexistuje.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Tak to opravdu nevím...omlouvám se.
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, mám tež A40, ale s O2 FW. Zatím se mi tyhle problémy vyhýbají. Předpokládám že máte z volného trhu.
0 Like
RadimHD
Journeyman
Možnosti
Ano, Tmobile ale operator nic nenamital, jen potvrdili aktivaci na SIM. Motorola bez problemu funguje. ***** Samsung, podpora na H... prej at to zkusim tady.
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Rozumím, jde to zkrátka z kopce. Mám T-Mobile a O2, VoWiFi mi funguje u obou, jsou v jednom telefonu. Asi chybná aktualizace SW, bude třeba počkat na opravu. U mého ještě aktualizace nebyla a asi ani nebude O2 se to snaží hlídat.
RadimHD
Journeyman
Možnosti
Info od Samsung:Za vzniklou situaci se omlouvám, bohužel tento problém u řady A evidujeme a pracuje se na nápravě. Během následujících dní bude vydána opravná aktualizace.
0 Like
MilosRejl
First Poster
Možnosti
Ahoj mám stejný problém u T-Mobile. Ještě mi nefunguje VoLTE. Tak prosím o kontrolu.
Když nás bude víc tak musí poslat opravu.
Díky.
S Vodafone SIM vše funkční.
0 Like
RadimHD
Journeyman
Možnosti
Ahoj viz.vyse, pracuji na tom. VoLTE taky nefunguje.
0 Like