Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samovolné ztlumení vyzvánění

(Téma vytvořeno: 04-12-2021 07:55 PM)
2877 Zobrazení
Honza
Pioneer
Možnosti
Zdravím, měl bych dotaz, delší dobu se mi stává to, že se samo bezdůvodně při připojení mobilu k libovolnému zařízení přes Bluetooth ztlumí hlasitost vyzvánění na minimum. Je to dost nepraktické. Nevíte někdo co s tím? V nastavení jsem nic nenašel. Občas to dělá i nepravidelně. Díky za rady. Samsung Galaxy A31. Android 11
0 Like
11 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Pokud nepomáhá restart tak zbývá zkusit obnovit tovární nastavení (smaže vše v telefonu!) a potom reklamace.
Nedochází nějakým omylem, špatným krytem ke zmáčknutí tlačítka hlasitost - ?
0 Like
Honza
Pioneer
Možnosti
Tovární nastavení jsem zkoušel, nepomohlo. Špatným krytem to také být nemůže, protože mám jako výchozí nastavení hlasitosti zvuk médií.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Pokud je telefon spárován s více než jedním zařízením Bluetooth, můžete nastavit, kde se má přehrávat hudba, videa a hry. V sekci Hlasitost médií klepněte na Přehrávat média v.
Když stisknete tlačítko hlasitosti, hlasitost se změní v závislosti na prováděné činnosti. Pokud například sledujete film, změní se hlasitost filmu. Pokud stisknete tlačítka hlasitosti, když zrovna nic neposloucháte, změní se hlasitost médií.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, používáte Přizpůsobenou službu? Výše zmíněné chování může být výsledkem nějaké akce v Bixby routines. Doporučil bych zkusit nastartovat telefon v bezpečném režimu a zkusit to v něm (jen se přiznám, že nevím na 100%, jestli v něm půjde připojit BT zařízení)

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Honza
Pioneer
Možnosti
Díky, měl jsem jí zapnutou, zkusím vypnout a uvidím, snad to pomůže.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dejte prosím vědět a pokud to pomůže, bude třeba ještě najít přesné pravidlo, které to dělá.

P.S. Pokud vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím pak označit jako řešení? Děkuji.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Honza
Pioneer
Možnosti
Tak vypnutí Přispůsobené služby nepomohlo, v týdnu zkusím ten bezpečný režim.
0 Like
Dusty54
First Poster
Možnosti

Moc děkuji za radu. Zápasil jsem s tím delší dobu. Pepa

0 Like
Honza
Pioneer
Možnosti
A mohu se zeptat jak jste to vyřešil?
0 Like