Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výkup

(Téma vytvořeno: 01-07-2023 09:22 AM)
345 Zobrazení
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Ahoj všem, chtěl jsem se zeptat,zdá se "vyplatí " si nechat vykoupit telefon u Samsungu nebo MP?
Nebo je lepší to švihnout na bazoš?🙂
Hezký den všem 
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Pantom
Pathfinder
Možnosti
Samsung, datart.... Vše vykoupi a a odveze mobilpohotovost, takže bez rozdílu.
Rozdíl je jen v akci kterou prodejce nabízí...3 roky záruka vs body na nákup.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, MP někdy dává ještě procenta navíc v případě koupě nového mobilu. Je třeba si pročíst aktuální pravidla.

Jinak většinou vyjde lépe Bazoš, pokud není zrovna nějaký velký bonus, ale i pak se většinou vyplatí dát na výkup něco starého a levného a předchozí vlajku prodat napřímo.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
Pantom
Pathfinder
Možnosti
Samsung, datart.... Vše vykoupi a a odveze mobilpohotovost, takže bez rozdílu.
Rozdíl je jen v akci kterou prodejce nabízí...3 roky záruka vs body na nákup.
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, MP někdy dává ještě procenta navíc v případě koupě nového mobilu. Je třeba si pročíst aktuální pravidla.

Jinak většinou vyjde lépe Bazoš, pokud není zrovna nějaký velký bonus, ale i pak se většinou vyplatí dát na výkup něco starého a levného a předchozí vlajku prodat napřímo.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
Asi záleží na telefonu. Já jsem měl A52s 5g,na Bazoši cca 3500 Kč,na výkup jsem dostal 3000 Kč,stejně jsem měl problémy s telefonem,tak bych to musel řešit na reklamaci a pak prodej,takže jsem dal starý telefon na výkup a bylo to. Ceny za výkup se liší myslím,je třeba to sledovat.
tsevca
Navigator
Možnosti
Já jsem měla A51 a obešla jsem všechny výkupy, co šly. V lepším případě používaly stejnou kalkulačku, co má na webu Samsung, jinak nabízely míň. V případě přímého inzerátu je na vás, kolik si za telefon řeknete, ale to už je otázka poptávky. Možná to někdo koupí za víc, možná budete muset cenu ještě snížit a možná se kupec nenajde vůbec. O to podle mě v těch výkupech jde - starosti s prodejem se minimalizují, jak to jen jde.