Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výkup - nacenění

(Téma vytvořeno: 15-08-2023 10:39 AM)
722 Zobrazení
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, MP zase perlí a z výkupu opět horor (což je u nich už standardem). Jejich expertiza po týdnech prokázala "mapy" (skvrny na pozadí - oxidace). Co to vlastně znamená? Já ten telefon do minulého týdne normálně používal, takže jsem asi slepý 🙂
Hezký den.
28 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Tohle se mi ted pri vykupu stalo taky. Mp pobocka v brne. Vykup tabletu. Nemel jediny skrabanec...chovam se k zarizenim v rukavickach. Chlapik to vzal do ruky a prej tam vidi nejaky drobny "vlas" na displeji...koukal jsem ze vsech stran a nevidel jsem nic.
Dal mi na vyber..bud souhlasit s kategorii C a nebo si muzu nas...odnest tablet zpatky domu.
No souhlasil jsem (mel jsem tam objednavku za 37 tisic)..ale stalo me to 4 litry.
Korunu tomu nasadil zaznam v predavacim protokolu (ten dosel mailem pozdeji) ..viz priloha.
Doma se mi to rozlezelo a mel jsem sto chuti se tam vratit a celou akci stornovat. No vztek mne uz presel, ale pachut nikoliv.1692089856090_1692089856078_0.jpg
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @BritneyBitch 

Bohužel to Vám tady asi nikdo nedokáže říct, protože nikdo z nás Váš přístroj neviděl. Můžete návrh výkupu myslím odmítnout a pošlou Vám zařízení zpátky. Osobně je za mě lepší dávat na výkup osobně, kde můžete konfrontovat případné nejasnosti... Samsung je sice organizátor akce, ale výkupy jsou plně v režii MP

fajnsnek2
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Dobře, ale co ten popis prosím znamená? Jde mi o to, že takové věci bych rád zkontroloval než to někam posílám.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Měl jste tam koupit nějaký tlačítkáč a nechat jim tam ten a tablet prodat přes inzerát. Já se tam po tabletu díval a naopak v kategorii A měli vystavený nějaký s hrubou rýhou na displeji.

Doporučuju příště pobočku ve Vaňkovce, tam vám také odečtou peníze rovnou a je s nimi fakt dobrá řeč.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Diky za tip. Ani nevim ze ve vankovce neco je. Priste fakt budu chytrejsi a nekompromisni.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Konfrontovat sice muzete, ale kdyz vam tvrdi ze vam da kategorii C nebo nic, tak stejne nic neudelate.
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Konfrontovat nebudu, prostě jim napíšu konstatování, že jsou údi 🙂 jde mi jen o to, co mám chapat pod popisem mapy na displeji - oxidace. Není mým cílem posílat někam šrot :smiling-face:
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Na mne to dela dojem ze nekdo (prebirajici zamestnanec??) ma nejake provize z rozdilu mezi vykupni a naslednou prodejni cenou "pouziteho" zbozi.
Jinak mi nedava smysl proc by toto delali.
0 Like
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Tak oni takové "blbce" jako my potře bují, na tom přesně vydělávají 🙂 tak jsme aspoň podpořili něčí podnikání :😀
0 Like