Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

zaseknuto na samsung logu při zapínání

(Téma vytvořeno: 13-08-2023 10:15 PM)
2681 Zobrazení
Eidam179
First Poster
Možnosti

Dobrý den, mám Samsung galaxy A51. Dnes se začal restartovat a je zaseklý na samsung logo při zapínání. Zkoušel jsem restart, logo zmizí - telefon zavibruje - logo se zase objeví a zasekne se. Nejde mi zapnout Safe mode ani reboot menu... Zkoušel jsem několikrát. Díky za pomoc.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Eidam179

Tohle bohužel vypadá na nějaký vážný HW problem, zřejmé odešlo něco na základní desce. Můžete zkusit navštívit servisní středisko společnosti Samsung, ale cena opravy bude pravděpodobně vyšší než zůstatková cena telefonu 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Bootloop... no. Jak to začalo? "Samo"?
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Eidam179

Tohle bohužel vypadá na nějaký vážný HW problem, zřejmé odešlo něco na základní desce. Můžete zkusit navštívit servisní středisko společnosti Samsung, ale cena opravy bude pravděpodobně vyšší než zůstatková cena telefonu 

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, asi to bude jak píše šnek, ale ještě bych zkusil následující. Telefon vypnout (držet boční tlačítko, dokud s etelfon nevypne) a pak nabootovat do recovery mode, pokud to půjde a tam udělat factory reset. Pozor, smažou se všechna data a při reinstalaci telefonu to bude chtít údaje ke Google účtu, který byl v telefonu aktivní.

Návod na aktivaci recovery mode je např. v tomto videu:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Eidam179
First Poster
Možnosti

Ano.

0 Like
Eidam179
First Poster
Možnosti

Momentálně nejde ani zapnout, dám na nabíječku, ukáže logo nabíjení. Jinak černá obrazovka a nic to nedělá.. Bohužel, ale díky :face-with-tears-of-joy:

0 Like
Eidam179
First Poster
Možnosti

k

0 Like