Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Unpacked 2025 – všetko čo ťa zaujíma

(Téma vytvořeno: 07-01-2025 07:05 AM)
3617 Zobrazení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Obrázek WhatsApp, 2025-01-07 v 07.22.50_ccff6fcf.jpg

Nový rok je tu a s ním prichádza aj jedna z našich najočakávanejších technologických udalostí – Samsung Galaxy Unpacked, ktorá sa uskutoční 22. januára 2025. Na tomto podujatí spoločnosť Samsung predstavuje najnovšie inovácie a produkty, ktoré nastavujú latku v oblasti technológií.

Na čo sa môžeme tešiť?

Spoločnosť Samsung pravidelne ohromuje fanúšikov špičkovými technológiami, či už ide o pokročilý hardvér alebo vylepšenia umelej inteligencie. Očakáva sa, že tohtoročný Unpacked prinesie novinky, ktoré posunú hranice toho, čo je možné, a zároveň ukáže smer, ktorým sa bude uberať celý technologický priemysel. Všetko zatiaľ zostáva pod rúškom tajomstva. 

Sleduj priamy prenos a registruj sa do súťaže!

Chceš vidieť priamy prenos z podujatia, tak sa neváhaj registrovať, získať bonus na predobjednávku najnovšieho zariadenia Galaxy a zároveň sa zapojiť do súťaže o Vouchery na nákup produktov na stránkach Samsung. Stačí odpovedať na niekoľko otázok.

Pre SK 🇸🇰 súťažiacich máme pripravených 5 voucherov, každý v hodnote 1 000 €.

Pre súťažiacich z CZ 🇨🇿 máme pripravených 5 voucherov v celkovej hodnote 125 000 Kč. Klikni a sleduj TU: 

SK: https://www.samsung.com/sk/unpacked/

CZ: https://www.samsung.com/cz/unpacked/

A teraz si na rade ty, daj nám vedieť v komentároch pod článkom!

• Čo od Samsung Unpacked 2025 očakávaš?
  • Čo si myslíš, že bude odhalené?
  • Bude to niečo revolučné, alebo pôjde skôr o evolúciu toho, čo už poznáme? 

Možno práve ty trafíš do čierneho a predpovieš niečo, čo Samsung skutočne odhalí!

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @OndraCZF 

O konání této akce bohužel nemám žádné detailní informace, co si pamatuji, tak loni se myslím Samsung Kafe nekonalo... Sledujte instagram @samsungczsk a zde najdete více informací. 

fajnsnek2
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný deň @muro_21 záujem o naše produkty nás veľmi teší. Nakoľko predstavenie nových zariadení Galaxy Z bolo len pred pár mesiacmi, aktuálne o ďalších sériách nemáme doposiaľ žiadne oficiálne informácie. Nechajme sa prekvapiť, čo nám rok 2025 prinesie 😉

0 Like
H0bitek
Explorer
Možnosti
Presne tak, cítim sa byť podvedený a teraz mi po poslednej aktualizácii zobrali aj preklad Spenom (skrz čo som si kúpil ultru) keby to spravím ja niekomu tak by som bol podvodník, zlodej
H0bitek
Explorer
Možnosti
Nechápem jak môžete odobrať funkciu bez toho aby fungovala náhrada. Želám tomu čo to vymyslel nech sa mu to stane s výplatou. Ja už teraz pracujem intenzívne natom aby ju dostal. Asi tolko
0 Like
nexon101
Voyager
Možnosti
Zdravím,
Už by som konečne mohol aj vyhrať 😜 ešte som nikdy nič nevyhral a pri mojom šťastí si myslím že ani nevyhrám.
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@nexon101 pekný deň, skúste si to prečítať ešte raz 😉 

Pre SK súťažiacich máme pripravených 5 voucherov, každý v hodnote 1 000 €.

Pre súťažiacich z CZ  máme pripravených 5 voucherov v celkovej hodnote 125 000 Kč

0 Like
Beastie23
Apprentice
Možnosti
1. Velkou slevu.
2. Sluchátka přes uši. Kolem hlavy.
3. Je to evoluce sluchátek tzv. pecek do uší.

Aspoň v to doufám. Čekám na ně. Moc je chci.🙏
0 Like
Zet721
Pioneer
Možnosti
Představen bude nový design S25 Ultra. Už nebude tak hranatá.
0 Like
kukino
First Poster
Možnosti
Pekný deň, som zvedavý na Samsung Galaxy Ring, spustenie predobjednávky predaja koncom januára 2025 a či nebude náhodou spustený predaj Ring2...
0 Like
Ivanko
Navigator
Možnosti
Dúfam, že sa o dopyt s25ultra dostatočne pripravia, keďže v prípade minuloročného predaja s24ultra boli prekvapeny o veľký záujem a tým pádom aj dlhšie čakacie doby dodania do skladov a distribúcii