Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Voucher za nákup galaxy s25 ultra

(Téma vytvořeno: před 3 týdny)
132 Zobrazení
piters50
Voyager
Možnosti
Klidně to napíšu extra. 
Máme duben, moje ecenze je mezi prvními 150 a voucher pořád nic.
Někdy se nákupy na samsung.cz vyplatí o trochu více .

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný deň @piters50 môžem potvrdiť, že Vouchery už boli rozdané a akcia bola ukončená. Ak ste neobdržal Voucher, tak nás to veľmi mrzí, veríme však, že ste sa naň tešil. Skúste overiť položku Spam vo svojom e-mail účte, možno sa tam nejaký e-mail zatúlal, zároveň sa pozrite na podmienky akcie, či ste splnil všetky pravidlá. (Akcia sa vzťahovala na recenzie produkov zakúpených prostredníctvom e-shopu samsung.cz, nie od partnerských obchodov).

Zároveň dodávam informácie z bodu 4. v pravidlách: 

"Voucher bude Účastníkovi doručen na email společně s vyrozuměním, že splnil podmínky této Akce a získal nárok na odměnu. Neúspěšným Účastníkům není Organizátor povinen prokazovat, proč nesplnili podmínky Akce a na Voucher nemají nárok."

Pravidla a podmínky | Samsung Česká republika

Môžete sa zapojiť do prebiehajúcej akcie na Community a to je súťaž o tablet Galaxy Tab S10 a slúchadlá Galaxy Buds3 Pro. Viac informácií: https://eu.community.samsung.com/t5/community-blog/sout%C4%9B%C5%BE-a-sd%C3%ADlej-recenzi-galaxy-s25...

Ďakujem za pochopenie, prajem pekný večer! AndyTa

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím,

To tady asi nevyřešíme, já voucher dostal 10.03.2025  a už sem ho i uplatnil. Takže je potřeba obrátit na Samsung podporu kde je problém, neskončil voucher ve spamu? 

V předmětu emailu bylo "Vyhráváš voucher". Jinak zda jsem byl v prvních stopadesáti kdo napsal recenzi jsem se předem (před přijetím voucheru) nijak nedozvěděl.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like
piters50
Voyager
Možnosti
Jj díky, pokud jsem dobře viděl jsem v pohodě mezi prvními na webu.
19.03 mi podpora psala čekejte 😊
0 Like
piters50
Voyager
Možnosti
Cca jsem na 60 místě v pořadí recenzi na webu samsung.cz

Neumiram, jako platinum memb.nakupují na samsungu přímo, ale příště se nad bonusy zamyslím zda zase riskovat že možná něco bude.
0 Like
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný deň @piters50 môžem potvrdiť, že Vouchery už boli rozdané a akcia bola ukončená. Ak ste neobdržal Voucher, tak nás to veľmi mrzí, veríme však, že ste sa naň tešil. Skúste overiť položku Spam vo svojom e-mail účte, možno sa tam nejaký e-mail zatúlal, zároveň sa pozrite na podmienky akcie, či ste splnil všetky pravidlá. (Akcia sa vzťahovala na recenzie produkov zakúpených prostredníctvom e-shopu samsung.cz, nie od partnerských obchodov).

Zároveň dodávam informácie z bodu 4. v pravidlách: 

"Voucher bude Účastníkovi doručen na email společně s vyrozuměním, že splnil podmínky této Akce a získal nárok na odměnu. Neúspěšným Účastníkům není Organizátor povinen prokazovat, proč nesplnili podmínky Akce a na Voucher nemají nárok."

Pravidla a podmínky | Samsung Česká republika

Môžete sa zapojiť do prebiehajúcej akcie na Community a to je súťaž o tablet Galaxy Tab S10 a slúchadlá Galaxy Buds3 Pro. Viac informácií: https://eu.community.samsung.com/t5/community-blog/sout%C4%9B%C5%BE-a-sd%C3%ADlej-recenzi-galaxy-s25...

Ďakujem za pochopenie, prajem pekný večer! AndyTa

piters50
Voyager
Možnosti
Děkuji,
Ma recenze je cca na 60. Místě na webu v pořadí . Pokud se pocitaly i jiné recenze to nevím.
Neumiram, příště novy nejdražší telefon raději nakoupím jinde než u distributora samsung.cz za jasně a pruhledne definovanych podmínek jak to měli všichni ostatní distributoři.