Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung health developer mode

(Téma vytvořeno: 14-03-2025 08:44 AM)
243 Zobrazení
TvojaMama
Voyager
Možnosti

image

Ahojte komunita, chcel by som sa opýtať ako zapnúť developerske možnosti v app samsungu health. 
Po zapnutí sa majú spristupnit nove možnosti zobrazovania nameraných hodnot a rovnako môžu pribudnúť nove možnosti merania/funkcie.
Klasickým sposobom - poklikanim na verziu app sa síce možnost dev.menu zobrazil no pre používanie si pýta ID a prístupový kód.
Na internetoch som toho vela nenašiel (možno som len málo hľadal) a preto moja otazka znie:

Kde získať tieto údaje na prihlasenien? Prípadne ako zapnúť dev mod bez nutnosti tohto prihlasovania. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

táto funkcia je určená pre vývojárov a jej používaním bez adekvátnych znalostí môže dôjsť k úniku osobných údajov. Táto funkcia nie je určená bežným užívateľom a preto je vyžadované prihlásenie. 

Ako developer sa viete registrovať cez odkaz (here) priamo na obrazovke, z ktorej ste pripojili screenshot.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

táto funkcia je určená pre vývojárov a jej používaním bez adekvátnych znalostí môže dôjsť k úniku osobných údajov. Táto funkcia nie je určená bežným užívateľom a preto je vyžadované prihlásenie. 

Ako developer sa viete registrovať cez odkaz (here) priamo na obrazovke, z ktorej ste pripojili screenshot.

TvojaMama
Voyager
Možnosti
To som skúšal a po registrovaní som ziadne id nedostal, predpokladám že je to viazané na registraciu sa cez firmu?
0 Like
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Každopádne je zaujímavé, že pre iné trhy je táto možnosť volne prístupná po rozklikani ako u ostatných app
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pre prístup potrebujete kód a na ten musíte byť partnerom (viď príloha).
1741943193910.jpg

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Registrovany som tak uvidíme či kód zašlú alebo čo ďalej. Chcel by som to rozbehať kvôli funkciam ktoré niesu bežné dostupné a dosť by sa mi zišli vzhľadom na môj zdravotný stav.
0 Like
SnakeSK
Voyager
Možnosti
Do Download foldra treba vytvorit zlozku SamsungHealth, a do nej vlozit subor s nazvom FeatureManagerOn. Killnut SHealth, a pojde to. Devmode je na SDK debugging, nic ohladom funkcii tam neni.
0 Like
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Ďakujem zajtra skúsim. Podľa nejakého zahraničného samsung fóra (tusim usa) je možné cez dev mod zapnúť skryté funkcie: napr sledovanie medikamentov ktoré máš na predpis alebo berieš kvôli nejakej chorobe, plus vieš sprístupniť detailnejšie (presnejsie) namerane hodnoty a grafy. Chcel by som ai zapnúť hlavne tu funkciu na zaznamenavanie tabletiek, sú týždne kedy ich musím brať dosť veľa a chcem v tom mat prehľad. Nevravím že niesu iné možnosti no keď je tato funkcia v sg health, naco inštalovať ďalšiu app
0 Like
SnakeSK
Voyager
Možnosti
Lieky sa vypnu po kazdej aktualizacii, taktiez tam nie su europske lieky, je to trosku zbytocne zapinat ale ide to.
0 Like