Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung health monitor

(Téma vytvořeno: 04-02-2025 07:14 PM)
215 Zobrazení
MMAREK26
Pathfinder
Možnosti
V novém One UI7 není možné stáhnout Samsung health monitor. Bude nebo nebude optimalizováno? 
0 Like
9 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @MMAREK26 

momentálně nemůžu tuto situaci ověřit a při testování nové Ultry ve Spojených státech to nešlo vyzkoušet, ale pokud to opravdu není možné, tak si myslím, že podpora této aplikace bude do nového One UI přidána v co nejkratším termínu. Pokusím se situaci nahlásit.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @MMAREK26 

je třeba být trpělivý a počkat. Máte v ruce telefon, který se ještě oficiálně neprodává - start prodeje je 7.2.2025 a se systémem a ONE UI, které oficiálně ještě nebylo vypuštěno - budou se muset do optimalizovat aplikaci a nemusí ideálně fungovat nástroje jako Health Monitor nebo např. moduly Good Lock. Chce to vyčkat pár dní,  věřím, že to půjde rychle. 

fajnsnek2
iommu
Pioneer
Možnosti

Mi se Samsung Health Monitor normálně nainstaloval. Ve storu ho sice nevidím, ale něco jsem oteveřel (asi měření tlaku) v Samsung Health, když jsem přenášel hodinky z S24 a nainstalovalo se mi to samo.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Mně se přenesl z S24 a zdá se, že funguje.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
MMAREK26
Pathfinder
Možnosti
Mně ne🤨
0 Like
iommu
Pioneer
Možnosti

A co to udělá, když ze Samsung Health zkusíš otevřít měření tlaku nebo ekg?

0 Like
MMAREK26
Pathfinder
Možnosti
At zadam ručně
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ máte hodinky, tak pokiaľ pôjdete na kartu EKG, tak Vás presmerujú do appky a teda ponúknu inštaláciu Samsung Health Monitor appky.
Alebo tiež cez tento link by to malo fungovať (skúšané na S25U) .
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.shealthmonitor
MMAREK26
Pathfinder
Možnosti
Diky 👏
0 Like