Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung A20e - zmiznuté gesto

(Téma vytvořeno: 12-06-2020 10:27 AM)
1908 Zobrazení
martinhudak
Explorer
Možnosti

Dobrý deň

Mám Samsung A20e. Po aktualizácii na android 10 som mal nastavenú hlavnú plochu tak, že po potiahnutí prsta nahor sa otvorili aplikácie. Po potiahnutí prsta nadol sa otvorila vrchná lišta s oznámeniami. Bolo jedno v ktorej časti displaya sa potiahnutie urobilo. Bolo to veľmi praktické pri ovládaní jednou rukou. Odrazu táto funkcia zmizla. Teraz pri akomkoľvek potiahnutí prsta sa otvoria aplikácie. Ak chcem vidieť lištu oznámení musím ísť palcom až úplne na vrch displaya a poťiahnúť nadol. Nedá sa to pri ovládaní jednou rukou. Nikde v menu nastavení som nenašiel možnosť to nastaviť tak, ako to bolo predtým. Môžete mi prosím pomôcť? Je to pre mna veľmi dôležitý ovládací prvok. Mám zranenú ľavú ruku. 

Ďakujem veľmi pekne

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @martinhudak 

Zkontrolujte prosím nastavení uživatelského rozhraní. Na domovské obrazovce dejte gesto "pinch to zoom" - dva prsty na obrazovku a prsty k sobě.  Zobrazí se možnosti nastavení - dejte volbu Nastavení dom. obrazovky.

A zapnout položku Potažením dolů oznamovací panel

Screenshot_20200612-103701_One UI Home.jpg

Screenshot_20200612-103713_One UI Home.jpg

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@martinhudak  Rád pomůžu :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type: 

Můžete prosím odpověď Přijmout jako řešení ? Děkuji Vám

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @martinhudak 

Zkontrolujte prosím nastavení uživatelského rozhraní. Na domovské obrazovce dejte gesto "pinch to zoom" - dva prsty na obrazovku a prsty k sobě.  Zobrazí se možnosti nastavení - dejte volbu Nastavení dom. obrazovky.

A zapnout položku Potažením dolů oznamovací panel

Screenshot_20200612-103701_One UI Home.jpg

Screenshot_20200612-103713_One UI Home.jpg

fajnsnek2
martinhudak
Explorer
Možnosti

Ďakujem Vám. 

Vyriešené. Dva dni sme to v nastaveniach hľadali :smiling-face: 

Človek sa stále učí :smiling-face:

Ešte raz ďakujem 

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@martinhudak  Rád pomůžu :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type: 

Můžete prosím odpověď Přijmout jako řešení ? Děkuji Vám

fajnsnek2
martinhudak
Explorer
Možnosti

Dobrý deň, 

Môžete mi pomôcť ešte z jedným nastavením?

Keď si vyberiem niekoho zo zoznamu a dám zavolať, tak mi hneď zhasne display. Telefón mám ale v ruke. Už sa display nezapne, nech robím čokolvek. Až po stlačení tlačidla na zapnutie telefónu. Toto mi začalo robiť včera. Keď telefón reštartujem, tak chvíľu funguje normálne. Po nejakom čase opäť display vypína. Kde nájdem nastavenie aby bol display trvalo zapnutý? 

Ďakujem

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den,

koukal jsem na nastavení a nikde jsem tam nenalezl, že by se dala zapnout nebo vypnout možnost ihned vypnutí displeje při vytočení kontaktu. Nepřikrejete si rukou proximity senzor, který kontroluje přiblížení a potom automaticky vypíná displej? Displej se vypne i v případě, že dáte hlasitý odposlech?

0 Like
martinhudak
Explorer
Možnosti

Telefón je položený na stole. Nič ho nezakrýva. V telefónnom zozname vyberiem kontakt, potiahnem do strany a telefón začne vytáčať. Po sekunde display zhasne. Nestihnete ani dať hlasitý odposluch. Bol som aj v predajni Orange ale nikto s pracovníkov to nevedel vyriešiť. Ale ako vravím. Po reštarte telefónu to funguje normálne. Po nejakom čase sa to takto začne vypínať.  

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Potom to tedy může dělat nějaká aplikace. Vyzkoušel bych telefon spustit v bezpečném režimu a tam to zkusil a pak bych se zaměřil na nahrané aplikace jako jsou antivirové programy, různé čističe typu clean master apod.

martinhudak
Explorer
Možnosti

V telefóne nemám žiadnu novú aplikáciu. Ani antivírový program. Po kúpe som inštaloval iba 4. Telefón fungoval normálne. Jediné čo sa inštalovalo boli aktualizácie Androidu na 10

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @martinhudak 

Celé to zhasínání displeje má na starosti senzor přiblížení. Vím, že u S20 se řešilo, že senzor nezhasne po vytočení hovoru pokud se člověk nehýbe, pokud třeba jde a začne volat, tak se telefon zhasne.

A20e má ale trochu jiný senzor přiblížení myslím. Nebo vidíte při hovoru blikající pixel na displeji ? Máte na telefonu folii nebo sklo ? Zda senzor funguje se dá odzkoušet v servisním menu pokud v aplikaci Telefon zadáte kod *#0*# . Spustí se speciální menu, kde je položka Senzor. Tam by měl být Proximity senzor. Z toho menu pak vyjedete několikanásobným stisknutím Zpět.

fajnsnek2