12-06-2020 10:27 AM - upraveno 12-06-2020 10:29 AM
Dobrý deň
Mám Samsung A20e. Po aktualizácii na android 10 som mal nastavenú hlavnú plochu tak, že po potiahnutí prsta nahor sa otvorili aplikácie. Po potiahnutí prsta nadol sa otvorila vrchná lišta s oznámeniami. Bolo jedno v ktorej časti displaya sa potiahnutie urobilo. Bolo to veľmi praktické pri ovládaní jednou rukou. Odrazu táto funkcia zmizla. Teraz pri akomkoľvek potiahnutí prsta sa otvoria aplikácie. Ak chcem vidieť lištu oznámení musím ísť palcom až úplne na vrch displaya a poťiahnúť nadol. Nedá sa to pri ovládaní jednou rukou. Nikde v menu nastavení som nenašiel možnosť to nastaviť tak, ako to bolo predtým. Môžete mi prosím pomôcť? Je to pre mna veľmi dôležitý ovládací prvok. Mám zranenú ľavú ruku.
Ďakujem veľmi pekne
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 24-06-2020 01:04 PM
Nemám na telefóne žiadne sklo.
Už som telefón odniesol na reklamáciu. Som veľmi sklamaný. Po zakúpení telefón fungoval bez problémov. Potom sa mi tam nainštaloval Android 10 a odvtedy je veľmi nespoľahlivý. Nedá sa mi dovolat až príde SMS o dostupnosti a potom už ano. Zrušil som Volte a aj tak to blbne. Vypína ten display. Po reštarte funfuje a po nejakom čase znova začne vypínať. A teraz nakoniec začal telefón robiť to, že ho máte niekde položený a on ani nemukne. Keď ho vezmem, odblokujem tak začnú chodiť všetky maily, pošta, Messenger a všetko ostatné naraz. Ako vravím. Som sklamaný
o 29-06-2020 09:13 AM
Musím Vám to napísať.
NEUVERITEĽNÉ
Odniesol som telefón k operátorovi na servis. Do poprúch som napísal vetu " zákazník žiada naištalovať do telefónu pôvodný Adnroid 9 PIE a vypnúť automitcké aktualizácie softvéru"
Po niekoľkých dnoch mi prišla správa, že telefón je z opravy späť. Po vyzdvihnutí som zistil, že v telefóne je stále Android 10. Vyjadrenie servisu je " všetky závady boli odstránené nahratím najnovšieho softvéru"
Povedzte mi, či je toto normálne. Telefón mi blbne stále. Dokonca som to priamo ukázal aj v predajni operátora. Keď vytočím číslo display okamžite zhasne. Tak ako mám vlastne postupovať aby som mal už konečne funkčný telefón. Poraďte prosím .....
29-06-2020 10:03 AM - upraveno 29-06-2020 10:06 AM
Se servisem od operátora (T-Mobile) mám také negativní zkušenost a už nikdy více. Doporučuji to řešit přímo přes Samsung servis. Nejsem si ale jistý, zda Vám v tomto případě i originální Samsung servis nahraje starší Android 9 a zakáže aktualizace. Pokud máte telefon ještě v záruce, zavolejte na Samsung zákaznickou linku: 800 726 786.