Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Po updatu na UI 6 nefunkční platby NFC (A52s 5G)

(Téma vytvořeno: 14-01-2024 11:14 AM)
397 Zobrazení
Members_oTwFWlE
Apprentice
Možnosti

Po páteční aktualizaci se staly nefunkční platby Peněženkou Google. Telefon není rootovaný, vývojářské možnosti nepovoleny , platná certifikace přístroje. Peněženka Google, Google play i všechny  apky aktuální. Několik restartů, nic nepomáhá. Nějaký nápad na řešení? Díky předem!Screenshot_20240113_185125_Google Play services.jpgScreenshot_20240114_090408_Google Play Store.jpg

0 Like
6 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Tohle uz tu parkrat bylo. Proste z niceho nic zacala lidem toto penezenka hlasit. Zkuste asi komplet vymazat data aplikace penezenka a pak znovu nahrat kartu.
Mmch..telefon je z EU distribuce?
0 Like
Members_oTwFWlE
Apprentice
Možnosti

Díky moc za reakci! Nevím, jestli je to náhodný souběh událostí, ale u mne problémy začaly ihned po upgrade na UI6. Na podpoře Samsungu mi telefonicky doporučil tovární nastavení, jiný po Whatsappu odinstalaci a opětovnou instalaci Peněženky. Do továrního nastavení se mi nechce, záloha prostřednictvím Switch neproběhla zcela korektně a i tak jsem přesvědčen, že by se ztratila data a nastavení u spousty aplikací. Odinstalaci a opětovnou instalaci jsem provedl, ale výsledek stejný. Pravda, před odinstalací jsem nevymazal data, takže po nové instalaci mi naběhly všechny karty bez mojí součinnosti. Vyzkouším Vámi navrhovaný postup a uvidím. Ano, telefon je EU distribuce. Ještě jednou díky za ochotu!

0 Like
Zdenus
First Poster
Možnosti
Mě pomohla aktualizace zabezpečení google, měl jsem verzi ze září, teď mam z listpadu a už ok. Mám s23u.
0 Like
Members_oTwFWlE
Apprentice
Možnosti

Díky za námět! Povolil jsem rozšířené zabezpečení účtu Google a aktualizoval systém Google play. Ověřím a dám echo.

0 Like
Members_oTwFWlE
Apprentice
Možnosti

Tak bohužel, nezabralo nic.....  Info z podpory Samsungu:  Je to závada aplikace, řeší to opakovaně u různých telefonů i verzí Androidu, nepomáhá ani tovární nastavení, ale v řádu týdnů to prý opět začne fungovat (možná tichá aktualizace Peněženky Google). Tak nevím. Naštěstí platby hodinkami fungují, nošení klasické peněženky jsem už odvykl.

0 Like
Members_oTwFWlE
Apprentice
Možnosti

Update: Tak ani vymazání dat nepomohlo, stále stejné chování.... Zkusím autorizovaný servis, pak asi budu reklamovat přístroj z důvodu nefunkčnosti.

0 Like