o 14-01-2024 11:14 AM
Po páteční aktualizaci se staly nefunkční platby Peněženkou Google. Telefon není rootovaný, vývojářské možnosti nepovoleny , platná certifikace přístroje. Peněženka Google, Google play i všechny apky aktuální. Několik restartů, nic nepomáhá. Nějaký nápad na řešení? Díky předem!
14-01-2024 11:38 AM - upraveno 14-01-2024 11:39 AM
o 14-01-2024 10:53 PM
Díky moc za reakci! Nevím, jestli je to náhodný souběh událostí, ale u mne problémy začaly ihned po upgrade na UI6. Na podpoře Samsungu mi telefonicky doporučil tovární nastavení, jiný po Whatsappu odinstalaci a opětovnou instalaci Peněženky. Do továrního nastavení se mi nechce, záloha prostřednictvím Switch neproběhla zcela korektně a i tak jsem přesvědčen, že by se ztratila data a nastavení u spousty aplikací. Odinstalaci a opětovnou instalaci jsem provedl, ale výsledek stejný. Pravda, před odinstalací jsem nevymazal data, takže po nové instalaci mi naběhly všechny karty bez mojí součinnosti. Vyzkouším Vámi navrhovaný postup a uvidím. Ano, telefon je EU distribuce. Ještě jednou díky za ochotu!
o 15-01-2024 11:18 PM
o 16-01-2024 01:42 PM
Díky za námět! Povolil jsem rozšířené zabezpečení účtu Google a aktualizoval systém Google play. Ověřím a dám echo.
o 16-01-2024 05:28 PM
Tak bohužel, nezabralo nic..... Info z podpory Samsungu: Je to závada aplikace, řeší to opakovaně u různých telefonů i verzí Androidu, nepomáhá ani tovární nastavení, ale v řádu týdnů to prý opět začne fungovat (možná tichá aktualizace Peněženky Google). Tak nevím. Naštěstí platby hodinkami fungují, nošení klasické peněženky jsem už odvykl.
o 07-02-2024 01:08 PM
Update: Tak ani vymazání dat nepomohlo, stále stejné chování.... Zkusím autorizovaný servis, pak asi budu reklamovat přístroj z důvodu nefunkčnosti.