Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunguje fotoaparát

(Téma vytvořeno: 08-09-2024 10:18 PM)
549 Zobrazení
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Přeju hezký večer. Nevím přesně od kdy, ale před nějakou chvílí, někdy ve 21h jsem zjistil že mi nefunguje vůbec fotoaparát. Ať už přes aplikaci Fotoaparát, tak i ve všech ostatních aplikacích kde se fotoaparát používá, nebo i přes zamykací obrazovku, a já vůbec nevím co by to mohlo způsobit. Smazal jsem cache, smazal všechny data aplikace Fotoaparát, před chvíli jsem restartoval mobil, a pořád nic. Nevím jestli se vyplatí udělat továrko, když možná tento Prosinec přejdu na A55. Jediný co mě možná napadá je, že včera v noci jsem si vybil mobil kvůli kalibraci baterie, protože někdy od konce Srpna nebo začátku Září se mobil začal nabíjet mnohem déle než normálně. A to se úplnému vybíjení vyhýbám, asi jen 2x-3x se mi mobil vybil. Víte někdo co s tím udělat, jak to opravit? Jinak, mám M12, všechny aplikace, i systém jsou aktuální. Děkuju moc, budu rád za jakoukoliv pomoc. To je vše, děkuju za přečtění, všem přeju hezkou noc.

image
Vyscreenshotováno po smazání všech dat aplikace Fotoaparát

image
Zamykací obrazovka

image
WhatsApp

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @KubikulaxCZ
můžete ještě vyzkoušet, jak se to bude chovat v bezpečném režimu, ale určitě zkuste provést diagnostiku fotoaparátu.
Aplikace members - sekce podpora - diagnostika telefonu - položka fotoaparát. Pokud to tady neproběhne v pořádku, je možné, že se bude jednat o HW problém a bude muset zasáhnout servis.
Před jeho případnou návštěvou bych klidně tovární nastavení udělal, stejně ho tak provedou i v servise.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @KubikulaxCZ
můžete ještě vyzkoušet, jak se to bude chovat v bezpečném režimu, ale určitě zkuste provést diagnostiku fotoaparátu.
Aplikace members - sekce podpora - diagnostika telefonu - položka fotoaparát. Pokud to tady neproběhne v pořádku, je možné, že se bude jednat o HW problém a bude muset zasáhnout servis.
Před jeho případnou návštěvou bych klidně tovární nastavení udělal, stejně ho tak provedou i v servise.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Zkusil jsem tu diagnostiku a bohužel opravdu "Zjištěny problémy s fotoaparátem". Bezpečný režim je zablokovaný buď kvůli Family Link nebo ESET Parental Control, ale někdy to snad vyzkouším otestovat. Nevím jestli ten servis nebo tovární reset stojí za to, když asi někdy za 3 měsíce v Prosinci přejdu na A55, ale fajn. Děkuju za odpověď.
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,ak Vás nepustí safety mode,skuste továrenské nastavenia.🖐
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Update: Po dnešním boji s budíkem už fotoaparát snad funguje, ale kdo ví jestli to zas nepřijde.
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Aha, tak bohužel, zase fotoaparát nefunguje. Nevím co s tím dělat, kontaktuju o tom Samsung podporu. Když asi za ty 3 měsíce přejdu na A55, myslím si že to za to nestojí, dělat FR.
0 Like
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Už oběhla nějaká doba, foťák se po pár dnech zas asi po restartu vzbudil že takhle nechce ty zbylé 2-3 měsíce, a od té doby nic a vše je v pořádku! Takže asi dočasný bug v softwaru, hardwaru nebo fotoaparátu, a po pár dnech se to zas dokázalo vzpamatovat, a odteď je vše cajk. Ale stále se to může stát, na to musím být připraven, ale zatím vše vypadá pozitivně, takže tak.
0 Like