Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nedostupná aktualizácia Android 14 / Ui 6.1 = SAMSUNG A54 G = A546BXXU1AWB2

(Téma vytvořeno: 17-06-2024 12:07 PM)
217 Zobrazení
JAN_DURICA_89
Apprentice
Možnosti

Zdravím členov fóra,

Potrebujem poradiť ohľadom dostupnosti aktualizácie pre môj Samsung A54 5G = SM-A546B/DS.

Som stále na androide 13 / Ui 5.1 a nieviem sa dostať ku aktualizácií na 14/Ui6.1, pritom je to už dávno dostupné v Európe. Ja som kontaktoval aj podporu Samsung ale odpoveď bola že to nieje dostupné a že sa mám obrátiť na fórum.

Mám doma aj Samsung A14 kde je dostupná aktualizácia, tak teraz neviem čo sa deje. Po dlhej dobe som sa vrátil ku samsungu ale som tak akurát sklamaný. Telefón sa reštaruje sporadicky sám od seba a čo sa mi podarilo dohľadať tak moja verzia telefónu má vadnú matičnú dosku a preto nieje a nebude dostupná aktualizácia.

Viete mi niekto poradiť alebo povedať či máte na rovnakom telefóne možnosť aktualizácie na 14/Ui 6.1 ?

Ďakujem za pomoc.

S pozdravom

Ján 

0 Like
50 Odpovědi
OXO37
Hotshot
Možnosti
Od uvedení mobilu na trh nebyl aktualizován. Je to na servisní zásah. Toto asi sám nevyřešíte. S aktualizacemi Google Play to nijak nesouvisí. Vy nemáte žádnou aktualizaci od výrobce telefonu.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Jeste se podivejte na tento parametr....SmartSelect_20240616_084929_Gallery_1000167083_1718520569.jpg
0 Like
JAN_DURICA_89
Apprentice
Možnosti

No fakt som ešte takýto problém nezažil. Len dúfam že sa to bude dať rozbehnúť, lebo som niekde čítal že moja verzia telefónu má vadnú matičnú dosku a bez výmeny tam nedám android 14.

0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Nastavení>informace o telefonu>stavové informace
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Tovární nastavení nepomohlo?
0 Like
JAN_DURICA_89
Apprentice
Možnosti

Ešte nemám Sim kartu. Práve to idem vymeniť.

Screenshot_20240616_121806_Settings.jpg

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Orizl jste to postatné. Jaky je "stav zarizeni"?
0 Like
JAN_DURICA_89
Apprentice
Možnosti

Tak návšteva T-mobilu dopadla že nemám faktúru a reklamácia nebude. Že sa mám obrátiť na servis.

Po obnovení továrenských nastavení je situácia rovnaká.  Keď som sa snažil prehrať softvér cez Switch tak mi napísalo že to môj telefón nepodporuje.Screenshot 2024-06-16 144045.jpg

0 Like
JAN_DURICA_89
Apprentice
Možnosti

Je to oficiálne. Nič som v mobile nemenil. Otázka je či mi budú fungovať aktualizácie aj na A55 ? Tieš to je B/DS verzia čo ma hnevá že u nás predávajú najhoršie z najhoršich.

Screenshot_20240616_203840_Settings.jpg

0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

podľa Vami pripojených screenov Váš telefón nedostáva vôbec aktualizácie firmvéru. Ako Vám už kolegovia  písali, situáciu najrýchlejšie a najjednoduchšie vyriešite prostredníctvom servisu, kde Vám nahrajú aktuálny softvér, čim by sa mal vyriešiť aj problém s nechodiacimi aktualizáciami. 

Kontakty na servis:

SK: https://www.samsung.com/sk/support/zoznam-autorizovanych-servisnych-stredisok-samsung/

CZ: https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/