Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy A14

(Téma vytvořeno: 15-03-2025 01:17 PM)
94 Zobrazení
Tomas1983
Apprentice
Možnosti

Zdravím, mám nějaký rok Samsung Galaxy A14 a nyní mě úplně neposlouchá... Včera se mi např.stalo,že jsem ho chtěl zapnout,nevím jestli jsem nezmáčkl nějaký dvojklik, ale místo obrazovky se znakovým heslem pro přihlášení se mi ukázaly hodiny,které ukazovaly aktuální čas i se sekundami,pod nimi byla hláška "media nelze přehrát" pod tím ještě nějaké další,které jsem nestihl přečíst,protože telefon zhasl. Po opětovném zapnutí už hlášky zmizeli a ukazovalo mi normálně znak pro přihlášení a po přihlášní normálně fungoval... Myslíte,že jde o nějakou chybu softwaru nebo aktualizace? Nebo nemůže být mobil "napíchnut"? Nebo jde spíš jen o běžné opotřebení mobilu a software už nefunguje,jak má a je čas na koupi nového... Děkuji moc za všechny rady... Tomáš.

0 Like
9 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekny deň ak neposlúcha,dajte mu továrenské nastavenia ,nech sa spamätá.😉
0 Like
Toník
First Poster
Možnosti
Dobrý den, nevíte náhodou kdy bude dostupná one UI 7 na telefonu Galaxy A35?
0 Like
Tomas1983
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, dobře,děkuji za radu,příliš se v chytrých telefonech nevyznám,tak zkusím... Ještě se Vás zeptám,myslíte,že je běžné,že občas chytré telefony reagují takto nečekaně,např. na chvilku ukážou ten čas i se vteřinami,i když jsem žádné nastavení neměnil nebo ukážou nějakou hlášku když nic nemačkám a pak se zase vrátí vše do normálu? Říkám si,že jo - je to přeci jenom technicky složité zařízení,ale napadá mě,co jsem to vlastně viděl... Ale snad je to běžná věc a tovární nastavení pomůže... Děkuji za Váš názor a mějte se fajn... Tomáš.

0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Je to zariadenie ,ktore ovlada procesor,ktorý pracuje so softverom.Zariadenie podobne ako pocítač,ak má dáky problém,dá to najavo-buď nespravnym fungovanim stability alebo aj problemovými stiahnutými aplikáciami,ktoré spôsobujú tiež danemu softveru problémy.Factory reset(továrenské)môžu tieto problémy poriešiť.🖐
0 Like
Tomas1983
Apprentice
Možnosti

Dekuji moc za podrobné vysvětlení,už jsem myslel,že nejsem normální,když mi mobil ukazuje takto zvláštní věci... Takto už tomu trochu rozumím a factory reset zkusím... Mějte se fajn...

0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, z vlastní zkušenosti byly s A14 jen samé problémy. Pokud máte možnost, jděte do A15, nebo A16. A je jedno, jestli 5G, nebo LTE - telefony jsou, nehledě na síť, víceméně stejné. A posun v kvalitě jak zpracování, tak SW, je obrovský...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Řešení
Zdendulin
Pioneer
Možnosti
Zrejme jste na zamykaci obrazovce klikl na hodiny...pak jste se dostal na pomucky...1742148022150.jpg1742148087630.jpg
0 Like
Tomas1983
Apprentice
Možnosti

Perfektní,děkuji moc za radu...

0 Like
Tomas1983
Apprentice
Možnosti

Ok,děkuji moc za tip...