Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Změna názvu zařízení v nastavení účtu Google

(Téma vytvořeno: 20-08-2023 02:15 PM)
594 Zobrazení
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Dobrý den. Od posledního FR(Factory Resetu)se mi změnil název hodinek a mobilu pro Předtím se název hodinek tak jak se hodinky jmenují, tedy Galaxy Watch 4. A to samé platí i pro mobil, jmenuje se Galaxy M12. Ale po posledním FR v Květnu se něco změnilo a názvy zařízení jsou pro Google služby jiná, teď se hodinky nazývají jako SM-R860 samsung a mobil jako SM-M127F samsung. Vypadá to divně, je to horší a pro nějaké případy je to zmatek, třeba pro FL(Family Link), který mám. Třeba u nějakých screenshotů v Samsung Members jsem si taky všiml, že název v novějších hodinkách byl jiný než předtím. Jde to změnit? Hledal jsem to několik minut, a názvy zařízení se nedají změnit, dost hloupý. Děkuju předem za všechny komentáře. Přeji hezkou neděli a ať se daří.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý den, nevím, co přesně myslíte, ale názvy zařízení se dají měnit v Playstoru (kde se dá i vypínat zařízení, která už nepoužíváte). Nedávno zde byl návod v diskuzi pár dní zpět. Nebo třeba i v tom Family linku, ten mi přejmenování také nabízí (po rozkliknutí zařízení je tam malá ikonka tužky u názvu).

Zobrazit řešení v původním příspěvku

2 Odpovědi
Řešení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý den, nevím, co přesně myslíte, ale názvy zařízení se dají měnit v Playstoru (kde se dá i vypínat zařízení, která už nepoužíváte). Nedávno zde byl návod v diskuzi pár dní zpět. Nebo třeba i v tom Family linku, ten mi přejmenování také nabízí (po rozkliknutí zařízení je tam malá ikonka tužky u názvu).
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti

Dobrý večer. Jop, to je ono, děkuju moc! Omlouvám se že jsem nemohl dřív odpovědět, byl jsem v táboře, takže jsem to celé nemohl najít a udělat. Přeji hezký zbytek dne!:-)