Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zjištění délky vyzvánění, !nepřijatého! hovoru.

(Téma vytvořeno: 31-08-2023 07:29 PM)
405 Zobrazení
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Hezký den všem, řešíme s kolegou v zaměstnání takový zapeklitý problém. Na telefonech jisté čínské značky samozřejmost, nikoli tak u Samsungu.

Existuje nějaký alternativní Dialer případně aplikace, která umí ukázat jak dlouho se Vám někdo snažil dovolat v rámci nezodpovězeného (nepřijatého) hovoru??? 

Něco málo googleni proběhlo i nějaké dialery jsem testoval, ale bez úspěchu.

Díky za rady 

IT technik
9 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Raddi 

Mám dojem, že to uměl True Phone Dialer, ale od S22 Ultra jsem ho nepoužíval a vrátil se k základnímu dialeru Samsung. Koukám, že změnil jméno, tak snad funkce zůstaly, ale je tam trial a pak už je placený 

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.drupe.app

fajnsnek2
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Díky, testneme.
EDIT: tak asi ani netestneme, krom názvu se zmenila i politika, bez zadání Google účtu ani nepustím, tak tudy cesta nevede.
IT technik
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Uplne to asi neni reseni ...a ani nevim jestli to bude fungovat...ale na prichozi hovor jde navazat rutina.. Zkuste to tudy...
Treba poridit zaznam obrazovky ...z toho uz asi zjistite jak dlouho to zvonilo.

Ale chapu...je to kanon na vrabce.
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Jako myšlenka dobrá, ale neměl by to být takový problém to vytáhnout ze systému, Huawei a Oppo to umí a mají to přímo v dialeru uvedeno u každého nepřijatého hovoru. Ale zkusím se podívat na tu rutinu, díky.
IT technik
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Mozna nejake spusteni a zastaveni stopek tam bude. Ale nezkoumal jsem ty moznosti rutin.
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Starší telefony to uměly, mám novější Samsung a ten to neumí. Délka vyzvánění nepřijatého hovoru mi dost chyběla, proto jsem si v aplikaci Tasker na to vytvořil funkci. Nevím, zda Rutiny od Samsungu by to také zvládly.
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Bylo by super, kdyby jste mi přiblížil jak přesně jste to v Taskeru vyřešil, předem díky.
IT technik
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Na začátku příchozího hovoru si uložím čas, poté co Tasker zaznamená zmeškaný hovor, tak od tohoto času odečtu čas začátku hovoru. Výslednou hodnotu už si můžete například zobrazit v notifikaci.
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Děkuji, předám kolegovi, to ho bude bavit.
IT technik
0 Like