Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung email, nezobrazuje e-maily

(Téma vytvořeno: 30-08-2023 05:42 PM)
1140 Zobrazení
Tadeáš
Pathfinder
Možnosti
Zdravím. Mám delší dobu problém s app Samsung Email. Mám k ní připojen 2× Outlook a 1 gmail účet. Stává se mně, že emaily v nevyžádané poště po přečtení zmizí a nejsou dohledatelne. Dnes se mi stalo, že přišly e-maily, ale zobrazily se jen v neprectenych. Po přečtení ze složky logicky zmizí. Bohužel ale ani před ani po přečtení se emaily neobjevily ve složce přijaté. E-maily jsou tak fakticky v app nedohledatelné. Napadá někoho něco? Zkusím asi přeinstalovat app a pokud nepomůže, jdu zpět na bluemail. Aplikace by byla fajn, ale mizení e-mailů je naprostý fail a s trochou nadsázky vlastně nebezpečná vlastnost aplikace. Jinak jsem dnes zrovna po srpnovem updatu mazal i cache partition telefonu při restartu a stejně mě ta app takhle podělala. Jsem celkem vytočen.... 😡
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti

Dobrý den,

mám firemní účet Outlook (MS365) a se Samsung Mail funguje bez problémů včetně kalendáře. Ale je pravda, že mám jen jeden účet, pro google účet používám Gmail.

K tomu co píšete mě jen napadá, jestli hledáte ve správných složkách. Zrovna s  nevyžádanou poštou trochu problém je, protože Mail mi ukazuje složky 2, ale jednu mám prázdnou, tak jestli to u vás neukládá do ní. Zkuste si v nastavení projít správu složek a případně zobrazit skryté.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Pokud máte firemní účty Outlook, doporučuji používat přímo aplikací od MS, mám 6 různých schránek v orig. aplikaci Mail od Samsungu, ale firemní exchange mám sólo v aplikaci Outlook. Zejména aby spolehlivě fungovaly také kalendáře.
IT technik
Tadeáš
Pathfinder
Možnosti
Díky. Mám vše jako soukromé účty.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Asi bych doporucil smazat data aplikace Samsung Email a znovu nastavit. O maily se nebojte, ty se nasynchronizuji znovu..
Řešení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti

Dobrý den,

mám firemní účet Outlook (MS365) a se Samsung Mail funguje bez problémů včetně kalendáře. Ale je pravda, že mám jen jeden účet, pro google účet používám Gmail.

K tomu co píšete mě jen napadá, jestli hledáte ve správných složkách. Zrovna s  nevyžádanou poštou trochu problém je, protože Mail mi ukazuje složky 2, ale jednu mám prázdnou, tak jestli to u vás neukládá do ní. Zkuste si v nastavení projít správu složek a případně zobrazit skryté.

Tadeáš
Pathfinder
Možnosti
Díky. Nakonec jsem smazal celou app a nainstaloval znovu. Spíš jsem to myslel tak, že člověk něco přehlédne, co mu pak zapadne.
0 Like
Tadeáš
Pathfinder
Možnosti
Díky, celou app jsem preinstaloval a prošel komplet nastavení těch složek. Dám tomu ještě šanci. Chci určitě jen jeden klient na mail. Z Bluemailu jsem utekl kvůli nějakému bugu, kdy se nesynchronizoval business calendar. Je to už pár měsíců a ani s vývojáři se to tenkrát nevyresilo. Možná už je to ok, ale Samsung řešení je čistší a na moje použití teoreticky dostačuje, pokud bude fungovat.
0 Like
Možnosti
Ja řeším lehce jiný problém Samsung mail aplikace kde je připojen seznam.cz účet nezobrazuje složku Hromadné kde mě taky chodí emaily nějaký typ řešení jak jí zobrazit?
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Mějte pěkný den, složka Hromadné ze služby od Seznamu se nesynchronizuje už ze své podstaty, máte možnost přímo v nastavení schránky na Seznamu vypnout zasílání hromadných mailů do složky *Hromadné* případně mě napadá nastavit si pravidlo pro příchozí poštu aby konkrétní maily (případně nějaká podmínka) byly přesměrovány do vámi vytvořené složky, která se Vám již bude synchronizovat s aplikací Mail od Samsungu.Screenshot_20230831_175026_Chrome.jpgScreenshot_20230831_175523_Chrome.jpgScreenshot_20230831_175638_Email.jpg
IT technik
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Hlavně nepoužívejte přímo Outlook email, je to strašné, úplně to samé se děje, emaily se nesynchronizuji, upozornění nechodí, přílohy se nechtějí stahovat, posílání trvá i 10min. A to jak na 5G tak i wifi. Řešil jsem to s Microsoft měsíce a žádná změna, šel jsem zpět na Samsung email kde vše jde
0 Like