Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Watch notifikácie messenger

(Téma vytvořeno: 06-05-2024 07:39 PM)
1939 Zobrazení
Jozkor
Voyager
Možnosti
Čaute, ako si nastavím na watch 5 pro messenger správy. Neprídu mi do hodiniek, niečo bud nemám aktivované alebo stiahnuté. Cez hodinky som nenašiel aplikácií messenger. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Jozkor 

na hodinky se aplikace messenger zrcadlí z telefonu, aspoň co si pamatuji. Máte v aplikaci Wearable - nastavení hodinek - oznámení - oznámení aplikace - zaškrtnutou volbu messengera?

Zobrazit řešení v původním příspěvku

13 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Jozkor 

na hodinky se aplikace messenger zrcadlí z telefonu, aspoň co si pamatuji. Máte v aplikaci Wearable - nastavení hodinek - oznámení - oznámení aplikace - zaškrtnutou volbu messengera?

Libb
MegaStar
Možnosti

Messenger pro hodinky neexistuje, jen to zrcadlí zprávy. Zobrazují se vám notifikace? Aby to fungovalo, musíte splnit několik podmínek

• mít povolené zobrazení náhledu zprávy, jinak hodinky nemají co zobrazit
  • musíte mít povolené zobrazení oznámení při zamčeném telefonu
  • a musíte mít povolený Messenger v Galaxy Wear

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Jozkor
Voyager
Možnosti
Vďaka. Už som povolil aj gmail.
Popin
Journeyman
Možnosti
Čauvec, mám takovej problém, dostal jsem k vánocům Ultra Watch od samsungu, ale nejde mi posílat zprávy z hodinek, když mi někdo napíše přes Messenger. Třeba když mi někdo napíše přes ig, tak mu normálně z hodinek odepíšu a pošle se to a ukáže se to i v mobilu, ale z Messengeru mi to buď hlásí "Akce nelze dokoncit" a nebo mi to rekne, že se to poslalo ale nevidím to v chatu na mobilu. Neví někdo co s tím? Děkuji předem za rady nebo typy.
Jozkor
Voyager
Možnosti
Aj ja mam ten problém. Aktuálne mam klávesnicu gboard by základnú samsung alebo tiež gboard stiahnuté?
0 Like
Popin
Journeyman
Možnosti
Myslíte že to je klávesnici v hodinkach?
0 Like
Jozkor
Voyager
Možnosti
Neviem ja si skúsim dat samsung ale ta asi nerizumie slovenský
0 Like
Popin
Journeyman
Možnosti
A vy máte též stejný problém?
Jozkor
Voyager
Možnosti
Keď mi príde správa na messenger a zobrazia hodinky a dám mikrofón a poviem niečo prepise to a dám odoslať a na mobile noc neodoslane
0 Like