Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Strava a Galaxy Watch

(Téma vytvořeno: 04-01-2019 05:56 PM)
9905 Zobrazení
MF_6
Explorer
Možnosti

Ahoj! Mám takový problém a potřeboval bych poradit. Pod stromeček jsem dostal GW. Nainstaloval jsem do nich apku Strava, nechal si vygenerovat osobní kód, ten zadal do hodinek a Strava se tváří, že vše proběhlo OK! Když jsem dnes vyrazil na kolo a zapnul na GW Stravu, na displeji se ukazovala rychlost, vzdálenost a pod. Když jsem jízdu ukončil a dal synchronizovat naměřené hodnoty, po chvíli Strava nahlásila synchronizováno a já se těšil, že když se podívám na web Stravy, uvidím tam svoji jízdu. To se ale nestalo. Nemá někdo zkušenosti, čím by to mohlo být? Předem díky za odpovědi.

0 Like
Řešení
MF_6
Explorer
Možnosti

Včera po aktualizaci Stravy se zdá, že všechno klape jak má. Trasa se zaznamenala a i synchronizovala na web. Zatím za mě - OK !

snike
Explorer
Možnosti

Chci se zeptat tech, kdo v hodinkach pouzivaji aplikaci Strava. Po ukonceni aktivity mi u GW46 zustava jas displeje na maximum. Musim ho manualne snizit. Mate to take tak? 

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@snike momentálně nemám tyto hodinky k vyzkoušení, ale mohu to prověřit. Až budu vědět více, vrátím zde s informací.

Hezký den.

snike
Explorer
Možnosti
@vvllaaddaa ... dekuji :winking-face:
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zdravím @snike,

nemám GW46 ale vyzkouším na GWA2 a dám vědět.

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Tak vyzkoušen 4 minutový běh s aplikací Strava a GWA2 a po skončení cvičení je jas displeje normálně na úrovni 3, tak jak mám nastaveno. Zkusil jsem i nastavit jas displeje na 1 a dát další cvičení a zde to samé. Displej hodinek se nikdy nezměnil na maximální.

snike
Explorer
Možnosti

@AndroidGuru ... dekuji, za info. Manzelka ma GWA2 take, tak zkusim jak to ma ona. Je to drobnost, holt vzdy po aktivite to snizim z 10 na 3. Pokud by se zde nasel nekdo s GW46 bylo by to super :smiling-face:

Spise mi vadi, ze Strava neumoznuje si nakonfigurovat ktere hodnoty se maji zobrazovat a v jake velikosti 😞 Cas a vzdalenost je mala, tempo velke. 

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Rozumím, také by mě to otravovalo, ale u mě je vše v pořádku. Já používám aplikaci Samsung Health a aplikaci Stravu jsem nainstaloval až teď čistě jen pro vyzkoušení a také ta aplikace nevypadá špatně. Standardně mám ale vše již nastavené v Samsung Health nebo občas používám Endomondo.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @MF_6 

Zkoušel jsem to též jako @AndroidGuru  na GWA2 a tady je to bez problémů. Zkusím se zeptat tchána zda to odzkouší na GW46, které jsem mu prodal. Ale výsledek bude případně až po víkendu. 

fajnsnek2
greatlex
Apprentice
Možnosti

Ahoj,chtěl bych se zeptat funguje vám někomu  v Endomondu autopausa?

Když zastavím tak to sice pausu ukazuje ,ale čas běží vesele dál.

díky moc

0 Like