o 26-12-2018 05:36 PM
Ahoj! Mám takový problém a potřeboval bych poradit. Pod stromeček jsem dostal GW. Nainstaloval jsem do nich apku Strava, nechal si vygenerovat osobní kód, ten zadal do hodinek a Strava se tváří, že vše proběhlo OK! Když jsem dnes vyrazil na kolo a zapnul na GW Stravu, na displeji se ukazovala rychlost, vzdálenost a pod. Když jsem jízdu ukončil a dal synchronizovat naměřené hodnoty, po chvíli Strava nahlásila synchronizováno a já se těšil, že když se podívám na web Stravy, uvidím tam svoji jízdu. To se ale nestalo. Nemá někdo zkušenosti, čím by to mohlo být? Předem díky za odpovědi.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 04-01-2019 05:56 PM
Včera po aktualizaci Stravy se zdá, že všechno klape jak má. Trasa se zaznamenala a i synchronizovala na web. Zatím za mě - OK !
o 20-04-2020 09:25 PM
Chci se zeptat tech, kdo v hodinkach pouzivaji aplikaci Strava. Po ukonceni aktivity mi u GW46 zustava jas displeje na maximum. Musim ho manualne snizit. Mate to take tak?
o 21-04-2020 08:46 PM
Zdravím Community,
@snike momentálně nemám tyto hodinky k vyzkoušení, ale mohu to prověřit. Až budu vědět více, vrátím zde s informací.
Hezký den.
o 21-04-2020 08:49 PM
o 24-04-2020 12:45 PM
o 24-04-2020 01:07 PM
Tak vyzkoušen 4 minutový běh s aplikací Strava a GWA2 a po skončení cvičení je jas displeje normálně na úrovni 3, tak jak mám nastaveno. Zkusil jsem i nastavit jas displeje na 1 a dát další cvičení a zde to samé. Displej hodinek se nikdy nezměnil na maximální.
o 24-04-2020 01:31 PM
@AndroidGuru ... dekuji, za info. Manzelka ma GWA2 take, tak zkusim jak to ma ona. Je to drobnost, holt vzdy po aktivite to snizim z 10 na 3. Pokud by se zde nasel nekdo s GW46 bylo by to super
Spise mi vadi, ze Strava neumoznuje si nakonfigurovat ktere hodnoty se maji zobrazovat a v jake velikosti 😞 Cas a vzdalenost je mala, tempo velke.
o 24-04-2020 01:37 PM
Rozumím, také by mě to otravovalo, ale u mě je vše v pořádku. Já používám aplikaci Samsung Health a aplikaci Stravu jsem nainstaloval až teď čistě jen pro vyzkoušení a také ta aplikace nevypadá špatně. Standardně mám ale vše již nastavené v Samsung Health nebo občas používám Endomondo.
o 24-04-2020 01:41 PM
Hezký den @MF_6
Zkoušel jsem to též jako @AndroidGuru na GWA2 a tady je to bez problémů. Zkusím se zeptat tchána zda to odzkouší na GW46, které jsem mu prodal. Ale výsledek bude případně až po víkendu.
o 25-04-2020 12:54 PM
Ahoj,chtěl bych se zeptat funguje vám někomu v Endomondu autopausa?
Když zastavím tak to sice pausu ukazuje ,ale čas běží vesele dál.
díky moc