Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Spravy google

(Téma vytvořeno: 12-02-2023 11:11 AM)
241 Zobrazení
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Zdravím...rozhodol som sa ze skusim prejst na dobu neurčitú na Správy Google. No ale je tam problem. Nedalo mi vsetky správy a chaty do aplikacie Správy Google z normalnej samsung appky. Poraďte mi prosim ako to tam mám dat uplne vsetko. Skusal som aj zálohovať ale nič. Za rady dakujem
0 Like
9 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim,skuste aktualizaciu,teraz je nova vrz.vydana na google play zo dna 25.1.2023😉🖐
0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Mam aktualizovane
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Ked som ju pouzíval na S20ke mal som problem stym takisto,ale po používani mi ukladalo sms a adresy ktore som pouzival najcastejsie,alw bolo to az po predvoleni pouzivanej aplikácie a aktualizacie.🖐
0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Ja mam tiez s20 a problem s tym. To som dal omylom ako kategoriu s22series
0 Like
CobraTate
Navigator
Možnosti
Musíš si nastaviť správy google ako prednastavenú appku na správy, potom by ti to malo premiestniť všetky sms správy do správy google
0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
To mam
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dorbý deň.

Spraviť zálohu cez Smart Switch a spätne nahrať nepomôže?

0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Ja som zálohoval cez cloud. Ako sa robí cez smart switch? Ako ono to je takto ze mam nejaké spravy ale nie celé a ja potrebujem komplet všetko. No ale co uz... ked to nejde tak to nejde nevadi. Budem pouzivat normalne samsung spravy ved aj tie su super len som chcel skusit ine
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Smart Switch je program do PC a aplikácia od Samsungu, kde sa dajú prenášať veci a vytvárať zálohy.
Je to trochu komplikovanejšie, ale keď sa Vám to chce vyskúšať, tak môžte cez PC. Nemám to ale overené, takže netuším, či to bude reálne fungovať...
Pripojiť telefón cez Smart Switch k PC, vytvoriť zálohu správ (pre istotu zálohu aj v telefóne, aby ste o tie správy neprišli). Potom odinštalovať aplikáciu Samsung správy a obnoviť zálohu do Správ od Google...
Ale ako hovorím, nemám to odskúšané, len ma to napadlo ako možnosť
0 Like