Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Správce hesel

(Téma vytvořeno: 26-12-2023 10:31 PM)
375 Zobrazení
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký večer,
vyzkoušel jsem snad všechny možné správce hesel, ale žádný nebyl dokonalý. 

Jeden čas jsem používal i SamsungPass, ale tuhle funkci na novém mobilu už nemám.

Proto bych se chtěl zeptat Vás Samsung komunity jestli mi něco nedoporučíte?

Díky všem za reakci
0 Like
22 Odpovědi
Řešení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Doporucuju Bitwarden. Zdarma, skvele integrovany do Samsungu, do Windows, pluginy do prohlizecu Chrome i Firefoxu. Kdyz si jej peclive nastavite, nema zadny nedostatek.
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
A ještě jestli se můžu zeptat na nějaké doporučení pro správu 2FA?
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Zdravím, asi by bylo dobré se rozepsat, co vám vadilo. Dokonalé nebude asi nic, ale co vadí mně, nemusí vám a naopak.

Já používám KeePass. Líbí se mně tam, že mám data pod kontrolou, mám je na OneDrive, tím mám zajištěnou synchronizaci a můžu to používat na Windows i v telefonu. Nevýhodou je menší integrace, ale to mě až tak netrápí. Jo a je to zdarma.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Řešení
vpa
Pathfinder
Možnosti
Bitwarden ho umí také, ale pokud chcete samostatnou a to je dobře, tak buď Authy nebo Aegis, doporučil bych teď tu druhou, Authy je moc uzavřená.
Samostatná aplikace je pohodlnější, ale postrádá to smysl druhé nezávislé autentifikace.
SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 512 White 2x
Galaxy Watch 5 Pro
Galaxy Buds2 | Galaxy Buds Pro
QE55QN85C, The Freestyle 23
0 Like
Řešení
Rodupha
Pioneer
Možnosti
Zdravím. Já používám na Windows i androidu zdarma Bitwarden. A nebo český, ale placený Sticky Password. Jde koupit doživotní licenci za nějakých 800kč, což není zase tak moc, na fakt, kolik mám hesel a potřebují je synchronizovat napříč zařízeními.
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Aegis jsem ještě nezkoušel, takže ten vyzkouším.

V čem je pohodlnější mít samostatné aplikace? Není lepší mít vše v jednom?
0 Like
vpa
Pathfinder
Možnosti
Není to pohodlnější, ale bezpečnější. Pokud dojde ke zcizení, tak u společné aplikace získá obojí. Už se pak nejedná o 2FA, ale 1FA.
SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 512 White 2x
Galaxy Watch 5 Pro
Galaxy Buds2 | Galaxy Buds Pro
QE55QN85C, The Freestyle 23
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Gold Dejv krásný den, která odpověď Vám nejvíc pomohla? Dejte nám vědět a neváhejte označit řešení ;- ) mockrát děkujeme 

0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Pěkný den, hodně mi vadilo, že např. Dashlane má hodně malý počet vložení (třeba jen 20 hesel) a např. LassPass měl časté výpadky. Nebo automatické vyplnění v některých aplikacích vázlo.

A Vy používáte v kombinace s KeePass nějakou aplikace pro 2FA?
0 Like