Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nahrávání záznamníkem zvuku během spuštěné hudby na pozadí.

(Téma vytvořeno: 26-12-2023 05:02 PM)
821 Zobrazení
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den,

obracím se na Vás s dotazem/prosbou o založení zpětné vazby Samsungu.

Jedná se mi o aplikaci záznam zvuku. Funguje tak, že jekmile se spustí cokoliv se zvukem (například video na Facebooku - i když mám ztlumenou hlasitost médií), tak se záznam zvuku ihned ukončí. Je nějaká možnost jak nahrávat vše bez automatického ukončování?

Za mě by to chtělo nastavení typu "nahrávat i při přehrávání média".

Ještě jednou přeji hezké svátky Vám všem 😊🌲🌟
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Takže tam máte tuto možnost zapnutou? Jsem rád, že se nám to společně podařilo vyřešit, protože mě toto dost štvalo. Díky a přeji hezký zbytek roku.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Ano, a očividně stačí nainstalovat, změnit nastavení a můžete odinstalovat pokud nechcete používat i jiné funkce, aby vám aplikace nezabírala místo. Také Vám přeji hezký zbytek roku.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
15 Odpovědi
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký večer, myslíte aplikaci Záznamník?
0 Like
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Ano, tu výchozí od Samsungu.
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Teď jsem to zkoušel a nahrává po celou dobu od zapnutí (odzkoušeno na YouTube a Spotify). Nahrávání nebylo pozastaveno, pokračovalo dál dokud jsem ho ručně nevypnul.1703620876216.jpg
0 Like
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Zajímavé, jakmile během nahrávání spustím libovolné médium, ihned mi to napíše záznam uložen a záznam se ukončí
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Co máte za model a verzi? Já to zkoušel na:

A22 5G
Android 13
One UI Core: 5.1
Verze aplikace: 21.4.15.01
0 Like
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Mám S23 Ultra, android 14. Dělalo mi to i na androidu 13 i na druhém telefon A22 4G.
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
To je divné, že na A22 5G to jde a na A22 4G už nefunguje.

Funguje Vám souběžné přehrávání např. YouTube a v pozadí hudba ze Spotify?
0 Like
BBGun
Explorer
Možnosti

Máte povoleno neomezené fungování aplikací na pozadí? Přímo v Nastavení - Aplikace - Vybraná aplikace - Baterie - Bez omezení

0 Like
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den, nic z Vámi zmiňovaného nepomohlo. Přišel jsem však na to, že když si stáhnu ofiko apku od Samsungu Sound assistant, mohu zapnout vícenásobné přehrávání aplikaci. Po zapnutí této funkce to již funguje. Nemáte náhodou také nainstalovaný ten sound assistant a zapnutou tuto možnost? Moc bych vás poprosil o tuto informaci, díky moc.Screenshot_20231228_095342_Sound Assistant_1000009833_1703753623.png
0 Like