Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Spadnutí aplikace

(Téma vytvořeno: 28-01-2020 02:38 PM)
317 Zobrazení
bavorakjm81
Journeyman
Možnosti

Dobrý den,chtěl bych se zeptat.Mám Samsung A50 a nefunguje mi aplikace Sygic.Měl jsem ji ve starém telefonu(uloženou i na kartě) a při kopírování věcí přes smartswitch se mi asi nepřenesla.Ted stáhnu aplikaci v Google Play,dám otevřít a ukáže se mi jenom bílá obrazovka s nápisem Sygic a po 4 vteřinách se sama vypne.Nenaběhne mi ani žádna základní obrazovka.Neví někdo čím by to mohlo být?

0 Like
4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás @bavorakjm81 

Navigaci Sygic již pár let nepoužívám, ale pamatuji, že tento problém (bílá obrazovka) býval u starší verze, pokud zůstaly mapy/stará data na kartě. Bylo nutné všechna data smazat, pak znovu nainstalovat a znovu stáhnout mapy. 

fajnsnek2
0 Like
bavorakjm81
Journeyman
Možnosti

Data jsem(aspon myslím)smazal i na kartě,restartoval znovu nainstaloval a pořád nic.

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zkuste ještě v aplikaci Sygic vymazat i paměť. Je to v nastavení - Aplikace - Sygic - Úložiště - zde Vymazat paměť a Vymazat data

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@bavorakjm81 

Zkuste aplikaci odinstalovat, a pak ve správci souborů ve složce Android a pak com.Sygoc.aura. Složku vymažte z vnitřního úložiště i z paměťové karty, pokud tam je, a pak zkuste aplikaci znovu nainstalovat z Google Play. 

fajnsnek2