o 28-01-2020 09:12 AM
Dobrý den,chtěl bych se zeptat.Mám Samsung A50 a nefunguje mi aplikace Sygic.Měl jsem ji ve starém telefonu(uloženou i na kartě) a při kopírování věcí přes smartswitch se mi asi nepřenesla.Ted stáhnu aplikaci v Google Play,dám otevřít a ukáže se mi jenom bílá obrazovka s nápisem Sygic a po 4 vteřinách se sama vypne.Nenaběhne mi ani žádna základní obrazovka.Neví někdo čím by to mohlo být?
o 28-01-2020 09:29 AM
Zdravím Vás @bavorakjm81
Navigaci Sygic již pár let nepoužívám, ale pamatuji, že tento problém (bílá obrazovka) býval u starší verze, pokud zůstaly mapy/stará data na kartě. Bylo nutné všechna data smazat, pak znovu nainstalovat a znovu stáhnout mapy.
o 28-01-2020 09:34 AM
Data jsem(aspon myslím)smazal i na kartě,restartoval znovu nainstaloval a pořád nic.
o 28-01-2020 12:28 PM
Zkuste ještě v aplikaci Sygic vymazat i paměť. Je to v nastavení - Aplikace - Sygic - Úložiště - zde Vymazat paměť a Vymazat data
o 28-01-2020 02:38 PM
Zkuste aplikaci odinstalovat, a pak ve správci souborů ve složce Android a pak com.Sygoc.aura. Složku vymažte z vnitřního úložiště i z paměťové karty, pokud tam je, a pak zkuste aplikaci znovu nainstalovat z Google Play.