Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung Health na telefonu Huawei

(Téma vytvořeno: 26-02-2020 04:16 AM)
10353 Zobrazení
Rizzak
Journeyman
Možnosti

Ahoj, včera jsem si koupil hodiny Galaxy Watch Active 2, ale moje nadšení opadlo ve chvíli, kdy se mi na telefonu Huawei P20 Pro nedaří spustit aplikaci Samsung Health. Po spuštění a od souhlasení podmínek, aplikace již na další obrazovce nereaguje na stisk tlačítka Další, ať dělám, co dělám, tak se nemůžu dostat dál... 😞 Nepomohl restart ani reinstal aplikace. Netuší někdo, čím by to mohlo být a jak problém vyřešit?

Díky moc.

Screenshot_20200226_040307_com.sec.android.app.shealth.jpg

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Rizzak
Journeyman
Možnosti
Tak hlásím, že se povedlo problém vyřešit. Pravděpodobně problém dělal zabudovaný online antivirus Avast. Sice se nevím, zda jde úplně vypnout, ale zakázal jsem jeho aktualizace a kupodivu, světe div se, starší verze z Google Play začala fungovat. Zajímavé je, že když jsem pak aktualizace znovu zapnul, tak aplikace pořád funguje. Na novější verzi nainstalované přes APK toto řešení ale nějak fungovat nechtělo :smiling-face:
Každopádně děkuji všem za snahu při řešení problému. Jsem rád, že vše jako zázrakem nějak funguje :smiling-face: Nicméně, vzhledem k tomu, že již vlastním jak Galaxy Buds, tak Galaxy Watch Active 2, tak myslím, že výměna telefonu je jen otázkou času :smiling-face:

Zobrazit řešení v původním příspěvku

30 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj @Rizzak,

nevím jak to funguje na telefonu Huawei, ale normálně u Samsungu bych ti doporučil vymazat data a vymazat paměť aplikace. U Samsung telefonů to je v Nastavení - Aplikace - vyhledáš Samsung Health - zde klikneš na Úložiště a dole je Vymazat data a Vymazat paměť.

Screenshot_20200226-075921_Settings.jpg

Rizzak
Journeyman
Možnosti
Ahoj @AndroidGuru,
vymazat paměť a data aplikace jsem již také zkoušel, bohužel bez úspěchu. Ale díky za tip.
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

A nefunguje to ani když v Samsung Health zaškrtneš že souhlasíš se vším (vč. marketingových informací)?

0 Like
Rizzak
Journeyman
Možnosti
Bohužel ani když zaškrtnu vše nebo jen něco, zkusil jsem vše, co šlo...
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás @Rizzak 

Aplikaci instalujete z Google Play ? Zkuste ještě stáhnout instalační soubor ZDE, a ručně nainstalovat. Máte Android 10, nebo starší verzi ? Děkuji

fajnsnek2
0 Like
Rizzak
Journeyman
Možnosti

Zdravím,

ano, aplikaci instaluji z Google Play - dle informace v telefonu verze 6.8.5.009. Zkusil jsem stáhnout instalační soubor z odkazu, což je verze novější (6.9.0.055) a bohužel musím konstatovat, že se projevuje úplně stejný problém. Tlačítko Další na stisk reaguje, ale po stisknutí na něj se nic nestane 😞

Co se týče Androidu, tak mám verzi 9.

0 Like
Řešení
Rizzak
Journeyman
Možnosti
Tak hlásím, že se povedlo problém vyřešit. Pravděpodobně problém dělal zabudovaný online antivirus Avast. Sice se nevím, zda jde úplně vypnout, ale zakázal jsem jeho aktualizace a kupodivu, světe div se, starší verze z Google Play začala fungovat. Zajímavé je, že když jsem pak aktualizace znovu zapnul, tak aplikace pořád funguje. Na novější verzi nainstalované přes APK toto řešení ale nějak fungovat nechtělo :smiling-face:
Každopádně děkuji všem za snahu při řešení problému. Jsem rád, že vše jako zázrakem nějak funguje :smiling-face: Nicméně, vzhledem k tomu, že již vlastním jak Galaxy Buds, tak Galaxy Watch Active 2, tak myslím, že výměna telefonu je jen otázkou času :smiling-face:
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Rizzak moc děkujeme za zpětnou vazbu, a když tak prosím svojí odpověď označte Přijmout jako řešení - pomůže to někomu kdo má stejný problém. :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

A těšíme se, že v budoucnu už tady třeba budete přispívat jako jeden z majitelů telefonu Samsung. :ok-hand:

fajnsnek2
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Také děkujeme za sepsání příčiny a jsem rád že se to vyřešilo.

Pěkný den.

0 Like