Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Pay kdy ?

(Téma vytvořeno: 15-01-2020 01:56 PM)
1820 Zobrazení
Rech25
First Poster
Možnosti

Kdy Samsung plánuje expandovat se službou Samsung Pay do Evropy ?

Konkurence Apple Pay je už tady a Samsung zaostává. Já sice mohu využít Google Pay, ale například hodinky Samsung Galaxy Watch Google Pay nepodporují.

Je paradoxní, že Samsung Pay není v zemích ČR a SR, které patří k lídrům v EU v bezkontaktních platbách a toto jsem si nevymyslel já, ale Evropská centrální banka.

Kdy se dočkáme Samsung Pay?

530 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Já ano, minimálně v zimní bundě mám náprsní kapsu se zipem venku, kde nosím mobil, takže se k němu dostanu okamžitě. Hodinky bych zpod všech vrstev snad ani nedostal.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

MacekCZ
Journeyman
Možnosti

Irelevantní. Jeden chodí v bundě druhý v košili (z auta do obchodu etc.). Hlavní je že na nás Samsung prdí. Což mě jako "samsungistu" štve. Měli bychom více tlačit na naše zákonodárce, aby více prosazovali sjednocení evropských norem. Proto drtivá většina firem nasadí něco nejdříve v Americe a až potom se začne zabývat evropským roztříštěným právem.  V USA máte cca 300 milionů(?) lidí v ČR 10, na SK 5 v Něměcku 80 ... a každý máme jiné normy, jiná pravidla. To je pro výrobce/dodavatele opruz. Prosím neberte mě doslova za ty počty obyvytel, jsou to čísla jen pro ilustraci. 

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Kašle na nás i Google, ale vadí to jen u Samsungu?

BTW Samsung byl první, kdo obchozál banky, ale bylo to moc brzo a banky to tehdy odmítly, tak se soustředil na jiné trhy. Takže pláčeš na špatném hrobě.

A kdyby byla platební aplikace jen v angličtině, už vidím, jak by se lidi vztekali, takže ty řeči o sjednocení, nejlépe nějakou direktivou, jsou humorné.  Ostatně EU na tom dělá, hodně věcí bylo přikázáno a už funguje, např. rychlé platby, přístup k účtu přes API...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Pípa
Pioneer
Možnosti

To že jsme malý trh a navíc v Evropě rozstříštěný je jasné a proto tady vše trvá. Tak jen doufejme, že se hnou ledy. Že pro nás udělají něco politici si nedělám iluze - o prachy jde v první řadě a dokud se to nebude vyplácet firmy do toho zkrátka nepůjdou. Je fakt že je zajímavý, že funguje (prý) garmin a fitbit, to samsung trochu zaspal.

0 Like
Ambriel
Pathfinder
Možnosti

Ano Garmin jede a Fitbit take.

0 Like
Aamater2019
First Poster
Možnosti

Ahoj, objevil jsem začátkem prosince toto téma.

Objednal jsem si kartu přes kód, který tady je na 5 dolarů za doporučení.

https://www.curve.app/en/join#67XQO

Karta mi dorazila. Ale nešla aktivovat. Napsal jsem na podporu CURVE a cca do týdne mi kartu manuálně zaktivovali. Chtěli po mě výpis.

Tento týden jsem jí zkusil přidat do Google Pay a Samsung Pay na hodinkách Galaxy Active2 a povedlo se. Dnes jsem zkoušel s hodinkami platit a funguje to parádně. 

Pípa
Pioneer
Možnosti

Tak to máš kliku, já na podporu CURVE psal taky, ale ani mi neodpověděli. Někde jsem to i vygooglil, že je potřeba jim napsat, ale ............. prdím na ně, kartu mám, ale neaktivní.

0 Like
Vocko
First Poster
Možnosti
Ahoj, v předchozích příspěvcích psali lidi, že už kartu CURVE nejde přidávat do samsung pay.

Jak se ti to podařilo? Napsal by jsi mi prosím návod?

Hodně uvažuji, že bych si koupil Galaxy watch, ale bez funkčního NFC je nechci.

Moje přítelkyně si je objednala a dnes by jí měli dojít. Říkal jsem si, že bych to vyzkoušel na nich. 

Ty máš ty hodinky z české distribuce?
0 Like
ZiChi
Explorer
Možnosti

Tak dnes jsem opět po skoro měsíci zkusil aktivovat Curve v Samsung Pay a znovu zamítnuto, tak nevím, jak se ti to povedlo. Region v hodinkách mám přenastaven na UK. 

0 Like
HanesJRC
Journeyman
Možnosti
Asi těch trhů bude víc...