o 17-05-2019 02:56 AM
Kdy Samsung plánuje expandovat se službou Samsung Pay do Evropy ?
Konkurence Apple Pay je už tady a Samsung zaostává. Já sice mohu využít Google Pay, ale například hodinky Samsung Galaxy Watch Google Pay nepodporují.
Je paradoxní, že Samsung Pay není v zemích ČR a SR, které patří k lídrům v EU v bezkontaktních platbách a toto jsem si nevymyslel já, ale Evropská centrální banka.
Kdy se dočkáme Samsung Pay?
o 09-01-2020 08:06 PM
Já ano, minimálně v zimní bundě mám náprsní kapsu se zipem venku, kde nosím mobil, takže se k němu dostanu okamžitě. Hodinky bych zpod všech vrstev snad ani nedostal.
09-01-2020 08:17 PM - upraveno 09-01-2020 08:19 PM
Irelevantní. Jeden chodí v bundě druhý v košili (z auta do obchodu etc.). Hlavní je že na nás Samsung prdí. Což mě jako "samsungistu" štve. Měli bychom více tlačit na naše zákonodárce, aby více prosazovali sjednocení evropských norem. Proto drtivá většina firem nasadí něco nejdříve v Americe a až potom se začne zabývat evropským roztříštěným právem. V USA máte cca 300 milionů(?) lidí v ČR 10, na SK 5 v Něměcku 80 ... a každý máme jiné normy, jiná pravidla. To je pro výrobce/dodavatele opruz. Prosím neberte mě doslova za ty počty obyvytel, jsou to čísla jen pro ilustraci.
o 10-01-2020 08:56 AM
Kašle na nás i Google, ale vadí to jen u Samsungu?
BTW Samsung byl první, kdo obchozál banky, ale bylo to moc brzo a banky to tehdy odmítly, tak se soustředil na jiné trhy. Takže pláčeš na špatném hrobě.
A kdyby byla platební aplikace jen v angličtině, už vidím, jak by se lidi vztekali, takže ty řeči o sjednocení, nejlépe nějakou direktivou, jsou humorné. Ostatně EU na tom dělá, hodně věcí bylo přikázáno a už funguje, např. rychlé platby, přístup k účtu přes API...
o 10-01-2020 11:16 AM
To že jsme malý trh a navíc v Evropě rozstříštěný je jasné a proto tady vše trvá. Tak jen doufejme, že se hnou ledy. Že pro nás udělají něco politici si nedělám iluze - o prachy jde v první řadě a dokud se to nebude vyplácet firmy do toho zkrátka nepůjdou. Je fakt že je zajímavý, že funguje (prý) garmin a fitbit, to samsung trochu zaspal.
o 10-01-2020 12:31 PM
Ano Garmin jede a Fitbit take.
o 15-01-2020 01:56 PM
Ahoj, objevil jsem začátkem prosince toto téma.
Objednal jsem si kartu přes kód, který tady je na 5 dolarů za doporučení.
https://www.curve.app/en/join#67XQO
Karta mi dorazila. Ale nešla aktivovat. Napsal jsem na podporu CURVE a cca do týdne mi kartu manuálně zaktivovali. Chtěli po mě výpis.
Tento týden jsem jí zkusil přidat do Google Pay a Samsung Pay na hodinkách Galaxy Active2 a povedlo se. Dnes jsem zkoušel s hodinkami platit a funguje to parádně.
o 15-01-2020 02:08 PM
Tak to máš kliku, já na podporu CURVE psal taky, ale ani mi neodpověděli. Někde jsem to i vygooglil, že je potřeba jim napsat, ale ............. prdím na ně, kartu mám, ale neaktivní.
o 16-01-2020 09:51 AM
o 16-01-2020 09:54 AM
Tak dnes jsem opět po skoro měsíci zkusil aktivovat Curve v Samsung Pay a znovu zamítnuto, tak nevím, jak se ti to povedlo. Region v hodinkách mám přenastaven na UK.
o 24-01-2020 04:00 PM