Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Pay kdy ?

(Téma vytvořeno: 17-05-2019 02:56 AM)
76025 Zobrazení
Rech25
First Poster
Možnosti

Kdy Samsung plánuje expandovat se službou Samsung Pay do Evropy ?

Konkurence Apple Pay je už tady a Samsung zaostává. Já sice mohu využít Google Pay, ale například hodinky Samsung Galaxy Watch Google Pay nepodporují.

Je paradoxní, že Samsung Pay není v zemích ČR a SR, které patří k lídrům v EU v bezkontaktních platbách a toto jsem si nevymyslel já, ale Evropská centrální banka.

Kdy se dočkáme Samsung Pay?

530 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Myslím si, že tohle u nás nikdy nebude, stejně jako Bixby v češtině.  

figaro1
Voyager
Možnosti

Kedy konečne spustí Samsung na Slovensku platby prostredníctvom Samsung Pay? Nezdá sa Vám, že vzhľadom na to, koľko Samsung predá chytrých telefónov a hodiniek , je najvyšší čas začať to riešiť? Garmin a Fitbit platby už začali fungovať. Aby Vám neušiel vlak a zákazníci neprešli ku konkurencii. Načo sú mi hodinky Galaxy watch active, keď nemôžem využívať všetky ich funkcie?

Libb
MegaStar
Možnosti

Bohužel i podle informací přímo ze Samsungu to není na pořadu dne. Také mě to štve. Technologie jsou... 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

sabada
First Poster
Možnosti

A nestačilo by jen přidat aplikaci google pay i do hodinek stejně tak jako je v mobilu? A potom samsung pay nemusíme řešit.

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Google pay v hodinkách nejde použít, protože hodinky nemají operační systém Android jako mobily ale Tizen. Takže se musí počkat na Samsung Pay. 

Libb
MegaStar
Možnosti

Nehledě k tomu, že Google prý svůj Pay v hodinkách u nás zatrhnul úplně (nemám jak vyzkoušet) takžebychom si nepomohli. Ale je to ostuda, že na nás Samsung kašle. Když už měl potřebu vymýšlet vlastní řešení, mohl by na něm také pracovat a rozšiřovat ho. Když to umí už i hloupý Fitbit... (hloupý ve srovnání s Galaxy Watch)

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

MacekCZ
Journeyman
Možnosti

Souhlasím, je to ostuda. Určitě je více uživatelů Samsung než Garminu a Garmin pay zde již funguje. Nechápu a neskutečně mě to štve!

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Je to jedna z mála věcí co mi u jinak skvělých hodinek Galaxy Watch chybí... na druhou stranu když na Watch Active 2 ( a snad i na další modely) dokázali vyvinout aplikace You Tube tak by snad zvládli i vývoi Google Pay.. :thinking-face:

fajnsnek2
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Tohle ale není o vytvoření aplikace, je to o podpoře služby Samsung Pay zde v ČR. Jinde ve světě to normálně funguje....