o 17-05-2019 02:56 AM
Kdy Samsung plánuje expandovat se službou Samsung Pay do Evropy ?
Konkurence Apple Pay je už tady a Samsung zaostává. Já sice mohu využít Google Pay, ale například hodinky Samsung Galaxy Watch Google Pay nepodporují.
Je paradoxní, že Samsung Pay není v zemích ČR a SR, které patří k lídrům v EU v bezkontaktních platbách a toto jsem si nevymyslel já, ale Evropská centrální banka.
Kdy se dočkáme Samsung Pay?
o 15-10-2019 07:17 AM
Samsung pay není podporováno žádnou bankou, ale, google pay ano, bohužel nefunkční na wear os, zakázáno pro ČR. Takže je situace podobná. Na hov.no.
o 17-10-2019 07:54 PM
Dobrý den, právě jsem napsal České spořitelně, kdy zavedou Samsung pay.
Dostal jsem odpověď:
Dobrý večer, Samsung Pay ještě není v České republice, pokud se tak stane, spolupráci se určitě nebráníme.
o 24-10-2019 12:33 PM
Ano , i já jsem psal na Monetu a taky mi odepsali, že se Samsungem jednají, ale že neví kdy bude placeni dostupné.
05-11-2019 04:32 PM - upraveno 05-11-2019 04:33 PM
Bohatě by stačilo, kdyby Samsung svůj Pay zpřístupnil a nemusí se domlouvat s žádnou bankou. Protože služba CURVE už v Samsung Pay v UK od včerejška funguje.
https://community.curve.app/t/weve-launched-samsung-pay/14602
EDIT:
a dnes spuštěno i Google Pay.
o 12-11-2019 02:34 PM
Aktualizovaný status z Monety :Společnost MONETA dlouhodobě spolupracuje se společností Samsung. Rozhodnutí o spuštění Samsung pay je čistě na straně společnosti Samsung, kdy a zda přijde do České republiky.
Chtělo by to teda zatlačit na místní pobočku Samsungu, volat na jejich linky a chaty a prostě je s tim prudit a třeba poleví
o 12-11-2019 02:51 PM
Tak Samsung CZ odpověď: Je faktem, že služba Samsung Pay u nás zatím k dispozici není. Tato funkce/služba se u nás plánuje. Bohužel, však nemáme k dispozici žádné informace, které by potvrzovaly termín/období.
Takže nezbývá než čekat a doufat že to nebude za 10 let ale třeba už během příštího roku.
o 12-11-2019 03:08 PM
Myslím si, že česká pobočka Samsungu určitě moc dobře ví, že by tady byl o Samsung Pay velký zájem.
Určitě by byla i ráda, kdyby byl spuštěný co nejdříve u nás, ale obávám se, že tohle rozhodnutí není ani tak na české pobočce, jako na hlavní pobočce v Jižní Korei a pro ně jsme byli prozatím příliš malý trh.
Přirovnal bych to k podobnému případu jako tomu bylo do nedávna s Netflixem. Spousta lidí tady po tom volalo, ale přednost dostali nejdříve mnohem větší trhy. Nakonec jsme se ale Netflixu dočkali...
o 12-11-2019 03:44 PM
Souhlasím s @AndroidGuru, naše pobočka o to může žádat, ale musí to schválit vedení... Ale věřím, že vzhledem k velké oblibě bezkontaktních plateb a slušným prodejům chytrých hodinek se této služby určitě dočkáme
o 19-11-2019 10:29 AM
A o to jde. Oni dobře vědí, kolik se těch hodinek prodalo. Asi to nebude žádná pecka.
o 19-11-2019 10:51 AM
Tak zase tak málo jich myslím taky nebude. Já sám jsem jimi zásobil již celou rodinu včetně babiček