Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Pay kdy ?

(Téma vytvořeno: 17-05-2019 02:56 AM)
76036 Zobrazení
Rech25
First Poster
Možnosti

Kdy Samsung plánuje expandovat se službou Samsung Pay do Evropy ?

Konkurence Apple Pay je už tady a Samsung zaostává. Já sice mohu využít Google Pay, ale například hodinky Samsung Galaxy Watch Google Pay nepodporují.

Je paradoxní, že Samsung Pay není v zemích ČR a SR, které patří k lídrům v EU v bezkontaktních platbách a toto jsem si nevymyslel já, ale Evropská centrální banka.

Kdy se dočkáme Samsung Pay?

530 Odpovědi
davidrie
First Poster
Možnosti

Samsung pay není podporováno žádnou bankou, ale, google pay ano, bohužel nefunkční na wear os, zakázáno pro ČR. Takže je situace podobná. Na hov.no.

0 Like
Lollydog
First Poster
Možnosti

Dobrý den, právě jsem napsal České spořitelně, kdy zavedou Samsung pay.

Dostal jsem odpověď:

Dobrý večer, Samsung Pay ještě není v České republice, pokud se tak stane, spolupráci se určitě nebráníme. 

loveckyjiri
Journeyman
Možnosti

Ano , i já jsem psal na Monetu a taky mi odepsali, že se Samsungem jednají, ale že neví kdy bude placeni dostupné.

Azicak
Explorer
Možnosti

Bohatě by stačilo, kdyby Samsung svůj Pay zpřístupnil a nemusí se domlouvat s žádnou bankou. Protože služba CURVE už v Samsung Pay v UK od včerejška funguje.

https://techcrunch.com/2019/11/04/curve-samsung-pay/?guccounter=1&guce_referrer_us=aHR0cHM6Ly93d3cuZ...

https://community.curve.app/t/weve-launched-samsung-pay/14602

EDIT:

a dnes spuštěno i Google Pay. :grinning-face-with-one-large-and-one-small-eye:

https://www.mobilmania.cz/clanky/ted-uz-dostanete-do-mobilu-jakoukoliv-kartu-curve-podporuje-google-...

ZiChi
Explorer
Možnosti

Aktualizovaný status z Monety :Společnost MONETA dlouhodobě spolupracuje se společností Samsung. Rozhodnutí o spuštění Samsung pay je čistě na straně společnosti Samsung, kdy a zda přijde do České republiky.

Chtělo by to teda zatlačit na místní pobočku Samsungu, volat na jejich linky a chaty a prostě je s tim prudit a třeba poleví :smiling-face:

0 Like
ZiChi
Explorer
Možnosti

Tak Samsung CZ odpověď: Je faktem, že služba Samsung Pay u nás zatím k dispozici není. Tato funkce/služba se u nás plánuje. Bohužel, však nemáme k dispozici žádné informace, které by potvrzovaly termín/období.

Takže nezbývá než čekat a doufat že to nebude za 10 let ale třeba už během příštího roku.

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Myslím si, že česká pobočka Samsungu určitě moc dobře ví, že by tady byl o Samsung Pay velký zájem.

Určitě by byla i ráda, kdyby byl spuštěný co nejdříve u nás, ale obávám se, že tohle rozhodnutí není ani tak na české pobočce, jako na hlavní pobočce v Jižní Korei a pro ně jsme byli prozatím příliš malý trh.

Přirovnal bych to k podobnému případu jako tomu bylo do nedávna s Netflixem. Spousta lidí tady po tom volalo, ale přednost dostali nejdříve mnohem větší trhy. Nakonec jsme se ale Netflixu dočkali...

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Souhlasím s @AndroidGuru, naše pobočka o to může žádat, ale musí to schválit vedení... Ale věřím, že vzhledem k velké oblibě bezkontaktních plateb a slušným prodejům chytrých hodinek se této služby určitě dočkáme :winking-face:

fajnsnek2
Pípa
Pioneer
Možnosti

A o to jde. Oni dobře vědí, kolik se těch hodinek prodalo. Asi to nebude žádná pecka.

0 Like
MacekCZ
Journeyman
Možnosti

Tak zase tak málo jich myslím taky nebude. Já sám jsem jimi zásobil již celou rodinu včetně babiček :face-with-tears-of-joy:

0 Like