o 17-05-2019 02:56 AM
Kdy Samsung plánuje expandovat se službou Samsung Pay do Evropy ?
Konkurence Apple Pay je už tady a Samsung zaostává. Já sice mohu využít Google Pay, ale například hodinky Samsung Galaxy Watch Google Pay nepodporují.
Je paradoxní, že Samsung Pay není v zemích ČR a SR, které patří k lídrům v EU v bezkontaktních platbách a toto jsem si nevymyslel já, ale Evropská centrální banka.
Kdy se dočkáme Samsung Pay?
o 16-12-2019 06:49 PM
o 17-12-2019 01:17 PM
Docetl jsem se na Curve Community ze by snad v roce 2020 mohlo zase prihlaseni karty do Samsung Pay fungovat.
https://community.curve.app/t/weve-launched-samsung-pay/14602
SAMSUNG A GOOGLE PAY
Spustili jsme Samsung Pay a Google Pay . Dalším krokem, kterým se zabýváme, je poskytování dotací. To znamená, že když se zaregistrujete pro Samsung a Google Pay, objeví se vaše karta Curve s kliknutím na tlačítko, není nutná žádná fyzická karta.
Přestože jsme tyto funkce zavedli pro zákazníky ve Velké Británii, omezený počet zákazníků mimo Spojené království si mohl přidat svou kartu Curve. Google Pay a Samsung Pay budou mezinárodně zavedeny v roce 2020.
o 17-12-2019 02:25 PM
V čem je problém úplně nevím. někde jsem vygooglil, že je potřeba mít vše verifikováno včetně telefonu, tak jsem zkoušel verifikovat moje číslo, tváří se to, že by měla dojít nějaká SMS s 5ti místným kódem, ale nic nepřichází. Při aktivaci karty mi to píše "To activate, verify a card that´s yours & issued in Europe".
Takže nevím co s tím. Kartu ani neaktivuju, natož, abych ji někam přidal.
Na foru Curve psal s podobným problémem i nějaký Rumun, ale řešení zatím žádné.
o 17-12-2019 03:54 PM
o 17-12-2019 04:24 PM
Tu platební kartu to dokonce chtělo zadat hned na začátku, jinak by mi neposlali tu jejich. takže to proběhlo. Ale tu zaslanou nejde aktivovat v aplikaci. Chce to zadat poslední 4 čísla karty, ale po zadání to napíše hlášku - viz. předchozí příspěvek.
o 18-12-2019 07:44 PM
Samsung oznámil epxanzi Pay do mnoha dalších zemí. Budeme tam i my? Snad jo.
o 08-01-2020 11:04 PM
Ne na to je Samsung moc hrdej aby přidal google store,pay jasně neberu jim to ale tuto funkci snad mají začít rozvíjet až tehdy když tento jejich store je dokonalej má rozhraní uživatelské ale na to dát hodinky za 7k to je v pořádku okrást lidi ale udělat za tuto cenu hodinky kde pomalu po roce vydání nefungující funkce hodinek za které platíme to je trochu moc.
o 09-01-2020 06:57 AM
Možná jsem ještě trochu ospalý, ale co se vlastně snažíš říct? Že někdo koupí hodinky za 7000 a nezjistí si, co umí a pak tomu říkáš "okrást"?
A jak to myslíš s tím "google store"? Co to vůbec má být? Play? Pay? Play přece nepodporuje Tizen, to je věc Google, ne Samsungu. Pay také Google nevydal pro Tizen a mimochodem i hodinky s Wear OS Pay u nás nepodporují, přičemž na mobilu ano - tomu říkám výdrb, zvláště když to chvíli fungovalo!
o 09-01-2020 10:59 AM
o 09-01-2020 05:24 PM
To rychlejš než hodinky na ruce vytáhneš mobil? Hmm.
Jinak jsem zvědavej zda to Samsung spustí nebo ne.
Co se týče CURVE, tak se mi kartu nepodařilo aktivovat, takže na ně kašlu.