Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Pay kdy ?

(Téma vytvořeno: 17-05-2019 02:56 AM)
76044 Zobrazení
Rech25
First Poster
Možnosti

Kdy Samsung plánuje expandovat se službou Samsung Pay do Evropy ?

Konkurence Apple Pay je už tady a Samsung zaostává. Já sice mohu využít Google Pay, ale například hodinky Samsung Galaxy Watch Google Pay nepodporují.

Je paradoxní, že Samsung Pay není v zemích ČR a SR, které patří k lídrům v EU v bezkontaktních platbách a toto jsem si nevymyslel já, ale Evropská centrální banka.

Kdy se dočkáme Samsung Pay?

530 Odpovědi
Ambriel
Pathfinder
Možnosti
On ale píše že mu nejde Aktivovat Curve jako taková, ne v Samsungu Pay.
0 Like
Bohunicak
Apprentice
Možnosti

Docetl jsem se na Curve Community ze by snad v roce 2020 mohlo zase prihlaseni karty do Samsung Pay fungovat.

https://community.curve.app/t/weve-launched-samsung-pay/14602

SAMSUNG A GOOGLE PAY

Spustili jsme Samsung Pay a Google Pay . Dalším krokem, kterým se zabýváme, je poskytování dotací. To znamená, že když se zaregistrujete pro Samsung a Google Pay, objeví se vaše karta Curve s kliknutím na tlačítko, není nutná žádná fyzická karta.

Přestože jsme tyto funkce zavedli pro zákazníky ve Velké Británii, omezený počet zákazníků mimo Spojené království si mohl přidat svou kartu Curve. Google Pay a Samsung Pay budou mezinárodně zavedeny v roce 2020.

0 Like
Pípa
Pioneer
Možnosti

V čem je problém úplně nevím. někde jsem vygooglil, že je potřeba mít vše verifikováno včetně telefonu, tak jsem zkoušel verifikovat moje číslo, tváří se to, že by měla dojít nějaká SMS s 5ti místným kódem, ale nic nepřichází. Při aktivaci karty mi to píše "To activate, verify a card that´s yours & issued in Europe". 

Takže nevím co s tím. Kartu ani neaktivuju, natož, abych ji někam přidal.

Na foru Curve psal s podobným problémem i nějaký Rumun, ale řešení zatím žádné.

0 Like
Ambriel
Pathfinder
Možnosti
Jakmile ti přijde karta domů v aplikaci ji propojit s tvojí existující platební kartou až to potvrdíš tak z tvé platební karty se strhne malá suma. Když se pak koukneš do výpisu té karty uvidíš tam transakci která bude označená číselným kódem a ten musí v aplikaci zadat.
0 Like
Pípa
Pioneer
Možnosti

Tu platební kartu to dokonce chtělo zadat hned na začátku, jinak by mi neposlali tu jejich. takže to proběhlo. Ale tu zaslanou nejde aktivovat v aplikaci. Chce to zadat poslední 4 čísla karty, ale po zadání to napíše hlášku - viz. předchozí příspěvek.

0 Like
adampelej
Student
Možnosti

Samsung oznámil epxanzi Pay do mnoha dalších zemí. Budeme tam i my? Snad jo. 

https://www.svetandroida.cz/samsung-pay-2020-podpora/

0 Like
Lukas_Vins
First Poster
Možnosti

Ne na to je Samsung moc hrdej aby přidal google store,pay jasně neberu jim to ale tuto funkci snad mají začít rozvíjet až tehdy když tento jejich store je dokonalej má rozhraní uživatelské ale na to dát hodinky za 7k to je v pořádku okrást lidi ale udělat za tuto cenu hodinky kde pomalu po roce vydání nefungující funkce hodinek za které platíme to je trochu moc.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Možná jsem ještě trochu ospalý, ale co se vlastně snažíš říct? Že někdo koupí hodinky za 7000 a nezjistí si, co umí a pak tomu říkáš "okrást"?

A jak to myslíš s tím "google store"? Co to vůbec má být? Play? Pay? Play přece nepodporuje Tizen, to je věc Google, ne Samsungu. Pay také Google nevydal pro Tizen a mimochodem i hodinky s Wear OS Pay u nás nepodporují, přičemž na mobilu ano - tomu říkám výdrb, zvláště když to chvíli fungovalo!

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
ZiChi
Explorer
Možnosti
Tak Samsung Pay by měl letos expandovat do mnoha zemí, tak snad se poštěstí i nám a Slovensku. Zatim mi placení hodinkama nechybí, protože jsem u pokladen většinou nabalenej v bundě a než bych hodinky vykasal ven, to už mám zaplaceno mobilem 3x :face-with-tears-of-joy: ale na jaře by to už chtělo. Další možností pak bude ta cesta oklikou přes Curve, která údajně znovu zpřístupní platbu přes Samsung Pay i mimo UK (Q1 2020?). Každopádně když jsem si Galaxy Watch kupoval, nebylo to kvůli tomu, že s nima jednou půjde možá i platit, ale protože to jsou pro mě nejlepší chytré hodinky na trhu a s kovovým řemínkem a sříbrnou kovovou lunetou vypadají i k světu :smiling-face:
0 Like
Pípa
Pioneer
Možnosti

To rychlejš než hodinky na ruce vytáhneš mobil? Hmm.

Jinak jsem zvědavej zda to Samsung spustí nebo ne.

Co se týče CURVE, tak se mi kartu nepodařilo aktivovat, takže na ně kašlu.

0 Like