Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Přihlašování přes Facebook účet

(Téma vytvořeno: 26-12-2021 08:06 PM)
1321 Zobrazení
jelijo1
Explorer
Možnosti
Dobry den,
Nelze mi se přihlašovat v aplikacích přes Facebook účet. Hlavně mám aktuálně problém s novou aplikací, kterou ještě sem neprihašoval pres FB.
Muzete mi pomoci? Myslím ze je to problém až s android 12.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
jelijo1
Explorer
Možnosti
Tak nakonec pomohlo až, když jsem odinstaloval aplikaci FB a v aplikacích se přihlásil do FB přes vyskakovací web.. a uvidím jestli to do budoucna opraví.

Děkuji všem za reakce

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
také mám A12 a s přihlášením přes facebook problém nemám.
Ale je pravda, že v minulosti jsem tento problém měl a pomohla až nová aktualizace facebooku. Ale zkusil bych vymazat data aplikace facebook či přeinstalaci této aplikace.

jelijo1
Explorer
Možnosti
Dobrý večer,
Děkuji za reakci, ale přeinstalovával jsem již asi 3x a furt nic... Já právě nevím jestli je problém na straně Samsung nebo FB...
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pokud Vám předtím přihlášení přes FB fungovalo, tak s největší pravděpodobností to bude aplikací FB.

0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,zkuste najit nastaveni,aplikace,facebook a vymazat data a cache pamet.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, dělal jste factory reset po aktualizaci na Android 12? Začalo to dělat hned po aktualizaci nebo až později?

Jediné, co můžu doporučit, je zkusit vymazat data aplikace Facebook, ale to e už stalo během reinstalace, můžete také smazat cache celého systému (https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...) případně se mrknout na můj článek o upgrade (https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/jak-na-aktualizaci-%C5%99e%C5%A1en%C3%AD-p%C5%99%... ale nakonec nejspíš stejně skončíte u továrního obnovení.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Divišák
Explorer
Možnosti
Podíval bych se do aplikace Facebook do nastavení/oprávnění/aplikace a weby a tam zkontrolovat jestli už určité přihlášení je z minulosti aktivní. Následně ho smazat a zkusit se znovu přihlásit.
0 Like
Řešení
jelijo1
Explorer
Možnosti
Tak nakonec pomohlo až, když jsem odinstaloval aplikaci FB a v aplikacích se přihlásil do FB přes vyskakovací web.. a uvidím jestli to do budoucna opraví.

Děkuji všem za reakce