Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aplikace Kalendář

(Téma vytvořeno: 30-06-2024 11:48 AM)
424 Zobrazení
MS_88
First Poster
Možnosti

Ahoj,

používám aplikaci Kalendář od Samsungu (na S24), kvůli vzhledu widgetu ji preferuju před appkou Kalendář přímo od Googlu. Mám ji napojenou na svůj Google účet, takže se mi události aktualizují, ale neaktualizují se mi úkoly - co přidám na PC do Google kalendáře, nevidím v mobilu a naopak (v appce nejde přidat úkol, ale "připomenutí"). V Google kalendáři to samozřejmě funguje bezproblémově.

Dá se nastavit, aby mi Kalendář od Samsungu synchronizoval i úkoly a ne jen události? Nemůžu to najít.

Díky moc.

0 Like
4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, obávám se, že to bohužel nepůjde, protože Samsung kalendář bere primárně události z jiných účtu, Úkoly nepoužívá. A položka Připomenutí, kterou zmiňujete je připojení na Reminder přímo od Samsungu, Poznámky jsou zase v Samsung Notes

fajnsnek2
0 Like
Brunozbruna
Pathfinder
Možnosti
Řešil jsem stejný problém a bohužel se Samsung kalendářem lze používat pouze Reminder ten bohužel nejde editovat v PC. 😏 Je to o zvyku, ale dá se na to zvyknout a editovat všechno v mobilu. 😉
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Teoreticky by to mohlo jít skrze hardcore cestu, a sice propojení s Reminder, ten propojit s Microsoft To Do a zpětné propojení s Google (pokud to vůbec jde).
0 Like
Maraisbest
First Poster
Možnosti
Dobrý den. Mám S 25 ultra a nenašla jsem nastavení českých státních svátků. V jiných typech je na to přímo tlačítko v nastavení. Mám i google kalendar,ale státní svátky se nesynchronizuji. Prosím moc o radu.
0 Like