Ahoj, již delší dobu, v podstatě od chvíle, kdy jsem přešel na Galaxy S23, zacal Messenger dělat problémy. Neustále se zasekával, nefungovaly některé oznámení a notifikace, na hodinkách se zobrazovala pouze poslední přijatá zpráva a podobně.. Dnes mi na telefonu začal Messenger padat úplně, jenom problikává, případně se nespustí vůbec. Telefon pak okamžitě vypíše hlášku, že aplikace obsahuje chybu a byla ukončena, a že mám vyčkat, až vývojář chybu opraví a poté mám aplikaci spustit znovu. Stalo se vám to samé? Nepomohl reinstal ani reset aplikace, předpokládám, že se vážně jedná o nějaký bug ze strany Messengeru..
Dobrý den @Perdea to je spíš otázka na společnost META. Messenger je vyloženě problémová aplikace. Tady s tím asi moc nezmůžeme, nezbývá než doufat, že následující aktualizace to zase opraví. Ale většinou je to k horšímu. Synovi to blbne podobně, mě to zase neupozorňuje na nové zprávy. Možná zkuste variantu Facebook Lite.
Dobrý den @Perdea to je spíš otázka na společnost META. Messenger je vyloženě problémová aplikace. Tady s tím asi moc nezmůžeme, nezbývá než doufat, že následující aktualizace to zase opraví. Ale většinou je to k horšímu. Synovi to blbne podobně, mě to zase neupozorňuje na nové zprávy. Možná zkuste variantu Facebook Lite.
Jj messenger je poslední dobou za trest. Mě se stalo to samé a pomohlo mi vymazání dat z aplikace, popřípadě odinstalovat a nainstalovat. A co se týče notifikací, tak někdy jdou někdy ne, ale každopádně doporučuju změnit zvuk notifikace messenger na nějaký z telefonu. Od té doby to jakš takš jde.
Dobrý den, mam telefon Samsung S22 a poslední dobou se mě nezobrazují přijaté i odeslané zprávy a vymizí i účastník se kterým chatuji a na prázdné obrazovce se objeví Načítání.. a pomůže restart ale že musím restartovat 2x během 2 hodin se me vůbec nelíbí. Poraďte prosím jak tento problém vyřešit. Děkuji Marcela