Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Messenger přestal fungovat

(Téma vytvořeno: 25-05-2023 02:42 PM)
1013 Zobrazení
Perdea
First Poster
Možnosti
Ahoj, již delší dobu, v podstatě od chvíle, kdy jsem přešel na Galaxy S23, zacal Messenger dělat problémy. Neustále se zasekával, nefungovaly některé oznámení a notifikace, na hodinkách se zobrazovala pouze poslední přijatá zpráva a podobně.. Dnes mi na telefonu začal Messenger padat úplně, jenom problikává, případně se nespustí vůbec. Telefon pak okamžitě vypíše hlášku, že aplikace obsahuje chybu a byla ukončena, a že mám vyčkat, až vývojář chybu opraví a poté mám aplikaci spustit znovu. Stalo se vám to samé? Nepomohl reinstal ani reset aplikace, předpokládám, že se vážně jedná o nějaký bug ze strany Messengeru.. 

Diky
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Perdea
to je spíš otázka na společnost META. Messenger je vyloženě problémová aplikace. Tady s tím asi moc nezmůžeme, nezbývá než doufat, že následující aktualizace to zase opraví. Ale většinou je to k horšímu. Synovi to blbne podobně, mě to zase neupozorňuje na nové zprávy. Možná zkuste variantu Facebook Lite.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Perdea
to je spíš otázka na společnost META. Messenger je vyloženě problémová aplikace. Tady s tím asi moc nezmůžeme, nezbývá než doufat, že následující aktualizace to zase opraví. Ale většinou je to k horšímu. Synovi to blbne podobně, mě to zase neupozorňuje na nové zprávy. Možná zkuste variantu Facebook Lite.

zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Jj messenger je poslední dobou za trest. Mě se stalo to samé a pomohlo mi vymazání dat z aplikace, popřípadě odinstalovat a nainstalovat. A co se týče notifikací, tak někdy jdou někdy ne, ale každopádně doporučuju změnit zvuk notifikace messenger na nějaký z telefonu. Od té doby to jakš takš jde.
0 Like
Marci5
First Poster
Možnosti
Dobrý den, mam telefon Samsung S22 a poslední dobou se mě nezobrazují přijaté i odeslané zprávy a vymizí i účastník se kterým chatuji a na prázdné obrazovce se objeví Načítání.. a pomůže restart ale že musím restartovat 2x během 2 hodin se me vůbec nelíbí. Poraďte prosím jak tento problém vyřešit. Děkuji Marcela
0 Like