Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung members

(Téma vytvořeno: 26-05-2023 08:10 PM)
153 Zobrazení
Metaxyna
Apprentice
Možnosti
Mal niekto problém s aplikáciou samsung members? Posledne dni vôbec nefunguje, dnes prišla aktualizacia tak teraz už ide lenže už neskoro, na to čo som to potrebovala nešlo a teraz keď už na to niečo vypršal čas..teraz funguje.
0 Like
4 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý večer.

Osobne som veru nejaký problém s Members nezaregistroval... Môhli by sme poprosiť o bližšie info, v čom bol / je problém? 🙂

0 Like
Metaxyna
Apprentice
Možnosti
Zaregistlovala som sa na vykupi bonus na samsung S23 este vo feb. Na email som čakala ale neprišiel, tak som im napisala nakoniec ja kedy asi môžem email očakávať, odpoveď bola že email už dávno poslali a mal dôjsť no email nikde (ani v spam). Nakoniec este dali 7 dni na to aby som to akceptovala v samsung members, no aplikacia vôbec nefungovala, teda nič som nevedela abi akceptovať ani sa na to pozrieť poriadne. Včera ako prišla aktualizácia aj na hodinky aj na samsung members tak sa aplikacia spustila normalne lenže už neskoro na akceptovanie toho bannera. Tak teraz neviem či teda iba mne neslo alebo čo sa mohlo stať.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Rozumiem.
Osobne som ale žiadny problém nezaregistroval.
Aplikácia Vám nešla spustiť vôbec?
Bohužiaľ, sa s tým nedá už nič teraz robiť. Ak niečo nefunguje, treba to riešiť hneď 🙁
Metaxyna
Apprentice
Možnosti
Spustiť išlo len niektoré veci v nej akokeby nešli. No aj mne je veľmi lúto.:(
0 Like