o 20-03-2019 08:45 AM
Ahojte.
Mal by som jeden dotaz. Existujú nejaké mapy pre Gear S3 Frontier? V každom článku vidím Google Maps, Here WeGo, Navigator... ale v Galaxy Apps nevidím žiadne mapy ani navigáciu. Spárované sú s iPhonom s aktuálnym iOS, ale to by nemalo mať žiaden vplyv na to, čo ponúka Galaxy App Store. Hodinky majú najnovšiu aktualizáciu. Keď vojdem na hodinkách do obchodu Galaxy Apps a dám vyhľadať navigat, tak mi nájde len 2 ciferníky a to je všetko. S mapami je to samozrejme podobne. Žiadne free ani platené aplikácie. Vie niekto poradiť v čom je problém?
Ďakujem.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 28-12-2020 09:14 AM
Jak jsem psal, hodinky umí zaznamenat určité aktivity automaticky (běh,kolo,chůze). Zkrátka nasadíte batoh, vyrazíte a nic na hodinkách nemačkáte - hodinky po 10 minutách zavibrují a upozorní na záznam aktivity. Takto zaznamenaná aktivity je označována jako Chůze (auto). Nemáte u ní detailní záznam trasy a navíc není možné aktivitu pozastavit, jakmile si někde dáte přestávku aktivita se ukončí. Ruční spuštění aktivity provedete tak, že:
1) v hodinkách zvolíte aplikaci Samsung Health
2) Pak dáte položku sportujícího panáčka - Zaznamenávejte si cvičení
3) Tlačítko Cvičení
4) zvolíte Vámi požadovanou aktivitu
Dále si můžete oblíbené aktivity přidat do widgetu na hlavní orazovce. Podržíte na Widgetu prost, a zobrazí se možnost Upravit pro přidání vlastních oblíbených sportů.
Určitě doporučuji přečíst můj článek o sportování s Galaxy Watch3, které jsou velice podobné hodinkám Vaší manželky.
https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/sportujeme-s-galaxy-watch3/m-p/2330887#M4444
o 20-03-2019 10:21 AM
Je to dost zvláštní, ale při propojení Gear S3 Frontier s iphonem prostě v Galaxy Store Here WeGo nejsou. Dokonce ani po přihlášení do Samsung účtu a zobrazení mých aplikací není apka v seznamu. Takže to vidím na nějakou obchodní politiku. Nepomuže ani spárování s android telefonem a instalace Here přes něj, protože po připojení nového telefonu se hodinky smažou. Tohle je nepříjemné, Zkusím zabádat, ale myslím si, že bez úspěchu.
o 20-03-2019 11:19 PM
Hodinky by mali fungovať aj samostatne, bez spárovaného telefónu. Alebo sa mýlim?
o 21-03-2019 01:09 AM
Mám Galaxy watch , používám herewego i v telefonu , aplikace jede i samostatně v hodinkách
o 21-03-2019 05:31 AM
Samostatně hodiny fungují, ale při spojení s iphonem prostě nejdou mapy do hodinek nainstalovat, protože nejsou k nalezení v Galaxy App (Store) a v tom je ten problém.
o 21-03-2019 10:19 AM
A když vyhledáš aplikaci čistě přes hodinky v Galaxy apps, mimo telefon , to také nejde ?
o 21-03-2019 10:23 AM
Ne, dokonce ani při spojení s androidem to teď přímo v hodinkách nenajdu, jen v mobilu. Ale při párování hodinek na androidu je volba souhlasu s here službami, ale v ios tohle není, bude v tom prostě nějaká politika.
o 21-03-2019 10:29 AM
Hm , asi jo . Já když se odpojím od telefonu , a v menu hodinek mám Galaxy apps , tam vyhledám aplikaci přímo přes hodinky , ale stejně navigace zabere docela dost paměti . Kdybych měl iPhone určitě bych šel i do hodinek od Apple , už kvůli 100% propojení s telefonem . S note 9 mě hodinky fungují perfektně .
o 21-03-2019 10:35 AM
Ahoj, za sebe mohu doporučit aplikaci Navigator Standalone, kterou jsem zkoušel na Galaxy Watch a přišla mi z těch všech nejvíce použitelná. Nevím, jestli půjde ale i na Gear S3, pokud by šla, tak rozhodně vyzkoušej tuto. Zde jsem o tom psal více: Navigace na Galaxy Watch
o 22-03-2019 07:16 AM