Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Mapy / navigace na Gear S3

(Téma vytvořeno: 20-03-2019 08:45 AM)
5065 Zobrazení
Michal9003
Apprentice
Možnosti

Ahojte. 

Mal by som jeden dotaz. Existujú nejaké mapy pre Gear S3 Frontier? V každom článku vidím Google Maps, Here WeGo, Navigator... ale v Galaxy Apps nevidím žiadne mapy ani navigáciu. Spárované sú s iPhonom s aktuálnym iOS, ale to by nemalo mať žiaden vplyv na to, čo ponúka Galaxy App Store. Hodinky majú najnovšiu aktualizáciu. Keď vojdem na hodinkách do obchodu Galaxy Apps a dám vyhľadať navigat, tak mi nájde len 2 ciferníky a to je všetko. S mapami je to samozrejme podobne. Žiadne free ani platené aplikácie. Vie niekto poradiť v čom je problém?

Ďakujem. 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Jak jsem psal, hodinky umí zaznamenat určité aktivity automaticky (běh,kolo,chůze). Zkrátka nasadíte batoh, vyrazíte a nic na hodinkách nemačkáte - hodinky po 10 minutách zavibrují a upozorní na záznam aktivity. Takto zaznamenaná aktivity je označována jako Chůze (auto). Nemáte u ní detailní záznam trasy a navíc není možné aktivitu pozastavit, jakmile si někde dáte přestávku aktivita se ukončí.  Ruční spuštění aktivity provedete tak, že:

1) v hodinkách zvolíte aplikaci Samsung Health

2)  Pak dáte položku sportujícího panáčka - Zaznamenávejte si cvičení

3) Tlačítko Cvičení

4) zvolíte Vámi požadovanou aktivitu

Screen_20201123_122619.pngScreen_20201120_131847.pngScreen_20201028_165156.png

Dále si můžete oblíbené aktivity přidat do widgetu na hlavní orazovce. Podržíte na Widgetu prost, a zobrazí se možnost Upravit pro přidání vlastních oblíbených sportů.

Screen_20201123_122752.png

Určitě doporučuji přečíst můj článek o sportování s Galaxy Watch3, které jsou velice podobné hodinkám Vaší manželky.

https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/sportujeme-s-galaxy-watch3/m-p/2330887#M4444

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

32 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Je to dost zvláštní, ale při propojení Gear S3 Frontier s iphonem prostě v Galaxy Store Here WeGo nejsou. Dokonce ani po přihlášení do Samsung účtu a zobrazení mých aplikací není apka v seznamu. Takže to vidím na nějakou obchodní politiku. Nepomuže ani spárování s android telefonem a instalace Here přes něj, protože po připojení nového telefonu se hodinky smažou. Tohle je nepříjemné, Zkusím zabádat, ale myslím si, že bez úspěchu. 

0 Like
Michal9003
Apprentice
Možnosti

Hodinky by mali fungovať aj samostatne, bez spárovaného telefónu. Alebo sa mýlim?

0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Mám Galaxy watch , používám herewego i v telefonu  , aplikace jede i samostatně v hodinkách 

S25 ultra 512GB
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Samostatně hodiny fungují, ale při spojení s iphonem prostě nejdou mapy do hodinek nainstalovat, protože nejsou k nalezení v Galaxy App (Store) a v tom je ten problém. 

0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

A když vyhledáš aplikaci čistě přes hodinky v Galaxy apps, mimo telefon , to také nejde ? 

S25 ultra 512GB
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Ne, dokonce ani při spojení s androidem to teď přímo v hodinkách nenajdu, jen v mobilu. Ale při párování hodinek na androidu je volba souhlasu s here službami, ale v ios tohle není, bude v tom prostě nějaká politika.

0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Hm , asi jo . Já když se odpojím od telefonu , a v menu hodinek mám Galaxy apps , tam vyhledám aplikaci přímo přes hodinky , ale stejně navigace zabere docela dost paměti  . Kdybych měl iPhone určitě bych šel i do hodinek od Apple , už kvůli 100% propojení s telefonem . S note 9 mě hodinky fungují perfektně .

S25 ultra 512GB
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj, za sebe mohu doporučit aplikaci Navigator Standalone, kterou jsem zkoušel na Galaxy Watch a přišla mi z těch všech nejvíce použitelná. Nevím, jestli půjde ale i na Gear S3, pokud by šla, tak rozhodně vyzkoušej tuto. Zde jsem o tom psal více: Navigace na Galaxy Watch

Michal9003
Apprentice
Možnosti
Určite pôjdem do Apple Watch. Prepojenosť v rámci jedného ekosystému je neporovnateľná. Tieto som dostal, tak sa ich snažím využívať naplno. Nejde mi do hlavy, keď je raz výrobcom daná kompatibilita s iOS, prečo to nefunguje. GPS má výrazný vplyv na cenu aj využiteľnosť hodiniek - asi nikoho by nenapadlo, že tak elementárna aplikácia ako sú mapy, nebude k dispozícii. Chápem, že tep sa nezobrazí v Apple Health a pod. Samozrejme každý výrobca chce, aby užívateľ používal ich HW s ich SW, v tomto prípade Samsung Health. Ale aby takto rozdeľovali zákazníkov, keď sa to týka aplikácií tretích strán, to je fakt na pokutu. Hlavne keď Google Maps aj Here Maps fungujú na všetkých platformách. Dostávame sa do doby, keď ľuďom inej farby pleti v krčme nenaliali. Hodinky by mali predsa fungovať samostatne a ak ich s niečim spárujem, mali by sa s daným smartfónom len zosynchronizovať a nie vymazať. Škoda, lebo takto Samsung prichádza o zákazníkov iných značiek ako aj o príjmy z platených aplikácií. Dúfam, že v najbližšej aktualizácii nezrušia zobrazovanie času.
0 Like