Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Health a Strava

(Téma vytvořeno: 23-01-2022 07:04 PM)
3781 Zobrazení
zod1k
Pioneer
Možnosti
Zdravím, je tu někdo komu se podařilo propojit Samsung Healt a Stravu tak, že se mu aktivity zaznamenané na hodinkách (v Samsung Health) přenáší do aplikace Strava a naopak? Ještě mě zajímá jestli jde do aplikace Samsung Health v hodinkách přidat nějaké aktivity ? Například Běžecké Lyžování,  to mi docela chybí. 

Gear: Galaxy Watch 3, Galaxy S20
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Máte to povoleno v Samsung Health i ve Stravě - muselo se to povolit myslím, přes webové rozhraní:

fajnSnek_0-1643027640853.png

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
10 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @zod1k 

Co se týká synchronizace se Stravou, tak myslím, že to funguje pouze jednosměrně ze Samsung Health do Strava, obráceně mi to nefungovalo... 

Co se týká přidání dalších aktivit, tak z telefonu přidat do hodinek to jde až u novějších Galaxy Watch4, těžko říct, zda tato funkce dorazí i pro starší modely hodinek. 

fajnsnek2
zod1k
Pioneer
Možnosti
Děkuji za odpověď, snad funkce přidání dalších aktivit dočkáme, přijde mi totiž trošku nesmyslné mít v hodinkách desítky aktivit typu "zvedání nohou, kliky, hvězdy" a ty základní tam chybí... :-). Co se týče té synchronizace tak mi ještě nedávno nefungovala žádným směrem, je nějaká aktualizace ?
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Máte to povoleno v Samsung Health i ve Stravě - muselo se to povolit myslím, přes webové rozhraní:

fajnSnek_0-1643027640853.png

fajnsnek2
0 Like
zod1k
Pioneer
Možnosti
Už to frčí, díky!
Milo121
First Poster
Možnosti
  • Zdar na iphone mi to neponukne stravu ako partnersku app..nws preco?
0 Like
zod1k
Pioneer
Možnosti
Ahoj, zkoušel si vše povolit i na webu www.strava.com jak je popsáno výše? Zároveň musí být aplikace Strava nainstalovaná v telefonu.
0 Like
Milo121
First Poster
Možnosti

Ano aj preinstalovat a nic

0 Like
Members_V6sqBZ9
First Poster
Možnosti

Ahojte, mne spárovať samsung health šlo so stravou, aj mi prenáša dáta do stravy takmer ihneď, ale niektoré aktivity nie..napríklad rotoped/spinning mi tam nikdy neche načítať. Mal s tým niketo taký problém? Na garminoch je indoorové bikovanie, v samsung je len rotoped, tak si dávam to,ale teda nechápem prečo, túto aktivitu mi na stravu nedáva. Pridá mi biczklovanie, hikovanie aj plávanie. Viete mi niekto poradiť? 

0 Like
zod1k
Pioneer
Možnosti

Ahoj, osobně si myslím, že to bude tím, že tento typ aktivit nevyužívá GPS, proto není co přenáše to aplikace Strava.  Dá se to poznat tak, že při spuštění aktivity nespustí hodinky (telefon) lokalizaci GPS.

Nahrané aktivity bez GPS pak jdou sdílet do aplikace Strava manuálně jako "obrázek" se zaznamenanou aktivitou.

0 Like