Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kontakty v Samsung cloud vs Google nebo Microsoft

(Téma vytvořeno: 24-04-2024 03:01 PM)
619 Zobrazení
maoli
Voyager
Možnosti
Zajímalo by mne, jestli zde někdo upřednostňuje kontakty v Samsung cloud proti Google nebo Microsoft cloud a pokud ano, tak proč. Osobně v tom nespatřuji žádnou výhodu, ale třeba mi něco uniká, tak se ptám. 
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, osobně mám na Googlu osobní a pracovní účet - a k těmto účtům mám přiřazenu SIM - opět osobní a pracovní.

Kontakty přímo u Smasungu mám jen v okamžiku, kdy se jedná o dočasné kontakty apod., které po chvíli mažu...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
maoli
Voyager
Možnosti
Přes Microsoft Exchange ActiveSync. Pokud přidáte Microsoft 365 účet do Samsungu, tak se tím umožní synchronizace s Outlook.com a synchronizují se emaily, kontakty,schůzky a tasky. Následně lze maily zpracovat v Samsung email, schůzky v kalendáři a tasky v Reminders. V kalendáři lze zobrazit i časy z Reminders. Task může mít i due date, ale ten lze nastavit pouze v MS To-Do a následně zobrazit v kalendáři.
maoli
Voyager
Možnosti
Jj, jak v čem. Ty tasks ( MS ToDo) má IMHO promyšlenější než nativní Samsung apka Reminders.
0 Like
maoli
Voyager
Možnosti
Je potřeba to povolit na 2 místech. Jednak v účtech a jednak ještě totéž znovu v Samsung email aplikaci. 1713974510005.jpg1713974510019.jpg
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Kontakty, poznámky i kalendář mám na Googlu. Důvod je ten, že tam mám nejjednodušší přístup odevšaď, tedy i z osobního a pracovního PC.
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Zrovna na tohle jsme vedli nedávno diskusi. Výstupem bylo, že Microsoftu se dá věřit nejvíce. 😁
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Mám všechno na Google, protože Android = Google a je to pohodlné a Google účet bude fungovat vždy. Samsung určitě nebrat, neumožňuje se dostat k datům jinak, než z jiného Samsung zařízení. A nikdy neříkejte nikdy... :winking-face:

Microsoft má smysl, pokud na něm jedete třeba jako firma. Já tam chvíli data měl, ale je to tak 10 let, protože Google pravidelně rozbíjí při synchronizaci obrázky u kontaktů - snižuje rozlišení.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Moshe
Helping Hand
Možnosti
Souhlasím, až na ten micro$oft 😉
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Od Microsoft mám Office 365, tedy zálohy na OneDrive a složité poznámky v OneNote. Jinak vše na Google.
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Některé mé odpovědi byly smazány, prý tam byli vulgarity 🤮

Škoda, že moderátor "hrdina" neřekl, který ubožák si stěžoval, abysme věděli, kterým nevděčným k...tům vůbec nepomáhat 💡

Od té doby, co odebrali (asi ze závisti a kvůli větší inteligenci a zkušenostem 💡) moderování geeka - @Libb - od té doby jde fórum bohužel do s....ček 💡
0 Like