Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kontakty v Samsung cloud vs Google nebo Microsoft

(Téma vytvořeno: 24-04-2024 03:01 PM)
622 Zobrazení
maoli
Voyager
Možnosti
Zajímalo by mne, jestli zde někdo upřednostňuje kontakty v Samsung cloud proti Google nebo Microsoft cloud a pokud ano, tak proč. Osobně v tom nespatřuji žádnou výhodu, ale třeba mi něco uniká, tak se ptám. 
0 Like
23 Odpovědi
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Já mám kontakty synchronizovány v G. a Samsung.
Micro$oftu nevěřím (Linux bad-@ss 😎).

Proč?
Pro slepičí kvoč ! [Luděk Sobota 😅]

Protože mám G. účet a také Samsung. 🙃
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Osobně mám soukromé kontakty na Google a pracovní na Microsoft 365. Synchronizace funguje, jen si Outlook občas postaví hlavu a sám od sebe vypne synchronizaci kontaktu a kalendáře.. První týdny mi ta aplikace lezla šíleně krkem, teď jsem se s tím naučil žít, ale stejně je strašná... Zaměstnavatel me donutil přejít ze Samsung Emailu na Outlook 🤨🤔

fajnsnek2
maoli
Voyager
Možnosti
Chápu. Snažím se zjistit, jestli kontakty v Samsungu mají např. nějakou další funkční výhodu, lepší integrace s mobilem, více položek u kontaktu apod. Jestli tedy vůbec takové výhody existují.
0 Like
Moshe
Helping Hand
Možnosti
IMHO, mít S. kontakty zálohovány má smysl tehdy, když nemáš G. účet a/nebo počítáš do budoucna s obnovením zálohy, resp. nahráním na nový telefon apod. 🤔
maoli
Voyager
Možnosti
V mobilním Outlooku je zvláště otravná nemožnost seřadit emaily podle odesílatele.
Moshe
Helping Hand
Možnosti
😅
... další důvod, proč ten mi¢ro$hit nepoužívat...
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Souhlas, osobní kontakty a kalendář mám na Google od svého prvního Androidu (Galaxy S1) a nikdy jsem neřešil žádné zásadní problémy. Osobně nevidím důvod přecházet pod Samsung, protože pokud bych náhodu někdy měnil značku telefonu, tak bych řešil jak na přenos dat.

fajnsnek2
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Jak ulozite kontakty do ms cloudu? Byť ms ucet v telefonu mam, tak nativni aplikace Kontakty mi jej nenabizi k ulozeni kontaktů.
0 Like
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Asi jedině explicitním/manuálním uložením (backup) na m$ 🤔
0 Like