Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Jak nainstalovat nepodporovanou aplikaci

(Téma vytvořeno: 13-04-2024 11:11 PM)
2759 Zobrazení
maoli
Voyager
Možnosti
Dobrý den, chci se poradit, jestli existuje způsob, kterým lze nainstalovat nepodporovanou aplikaci https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.smarthometechnology.wlanswitch.it

Aktuálně ji mám historicky na Android 14 S21 5G a potřeboval bych ji mít na S24 Ultra. Lze ji nějak přenést z S21 na S24? Nebo nějak nainstalovat jinak?

1 Řešení

Přijatá řešení
15 Odpovědi
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Můžete zkusit skrze APK, pokud tedy tato cesta neselže kvůli (ne)kompatibilitě. Teoreticky mě napadá, že by to možná šlo skrze Smart Switch? Zazálohovat můžete jen tuto aplikaci skrze S21 a obnovit na S24. Můžete také zkusit oslovit vývojáře, ale záznam aplikace nevypadá moc udržovaně.
maoli
Voyager
Možnosti
Zkusil jsem exportovat z S21 jako APK, ale naimportovat do S24 to nešlo. Přes Smart Switch bohužel také ne. Přitom S21 má Android 14 a apka tam běží, tak by to přeci mohlo běžet i na S24. Ale zřejmě bohužel smůla.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Ano jde to přes smart switch zálohu. Stačí když dá zálohu na externí disk (paměťovou kartu/flash přes usb) a přitom vše odškrtnout a vybrat čistě jen tu aplikaci. Mám to tak u jedné aplikace abych nepřišel o možnost využívání zdarma, tak vím.
maoli
Voyager
Možnosti
Zkoušel jsem přenést vše přes SmartSwitch a oba telefony propojené kabelem. Tato apka sice byla zaškrtla, ale přesto se nepřenesla. Můžu zkusit ještě přes externí storage, jak píšete
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Externi disk funguje vzdy.
Řešení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @maoli

JJeště je tady poslední  NEOFICIÁLNÍ řešení, a to stáhnout a nainstalovat APK z alternativního zdroje - rozhodně nějaký známý jako např.

https://apkpure.com/wlan-switch/ch.smarthometechnology.wlanswitch.it

Pokud chcete jít oficiální cestou, tak bych oslovil vývojáře aplikace přes Obchod Play a zeptal se proč není podpora pro S24 - patrně bude souviset s One UI 6.1

fajnsnek2
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Dobrý den, také jsem potřeboval nainstalovat nepodporavane aplikace. Přes APK ani zálohu to nejde. Jediný způsob je ADB.
Libb
MegaStar
Možnosti

Pokud máte APK a hlásí to něco o staré verzi, zkuste ten odkaz co sem dával @FRENKY22 . Je to způsob, jak tohle omezení obejít. Je rozdíl, jestli se to v Play nezobrazí, protože někdo nezatrhnul správný checkbox nebo jestli je to kvůli omezením od Google pro staré aplikace. Je vždy možné, že aplikace stejně nepůjde, mně třeba nejde nainstalovat Flappy Bird na xiaomi, i když na S24 to šlo. Samsung je v tomhle malinko benevolentnější, se zdá.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro