Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Email - notifikace problém

(Téma vytvořeno: 25-01-2019 12:16 PM)
4730 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Po aktualizaci telefonu Note 9 na android Pie mám jeden funkční problém. Vestavěná aplikace Email přestane po určité době nepoužívání telefonu fungovat a tím pádem nemám informace o příchozích emailech. Pro mě zásádní nedostatek. Nastavení různých úspor a optimalizací baterie na toto nemá vliv. Zvláštní je i to, že po probuzení telefonu emaily nepřijdou a je nutné aplikaci Email otevřít a až následně dojde k synchronizaci a stažení. Ostatní notifikace i v době nefunkčnosti emailu chodí avšak správně. Jiného klienta používat nechci. Asi není mnoho z vás, kteří apku Samsungu používáte, ale můžete to vyzkoušet? Je to teda nepříjemná zkouška, protože je třeba nechat vždy telefon min. hodinu bez povšimnutí ležet :smiling-face:  Ještě vyzkouším, co to bude dělat, když se nastaví ručně vyzvedávání na 15 minut, ale tohle bych používal nerad. 

0 Like
24 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Kde máš mail? U mě Gmail v pohodě, nechal jsem všechny nastavení default. Zkusím tomu dát ještě víc času a uvidíme.

EDIT: Tak pardon, spletl jsem si ikonky, to byl Gmail. Samsung mail nic, ale měl jsem nastavených 15 minut. Zkusím okamžité a dám vědět.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Mám tam Gmail a prostě to nefunguje. Pokud dám to vyzvedávání po 15 minutách , tak to funguje správně. Jinak děkuji za odzkoušení. Zkusím apku přeinstalovat, wipe a uvidím. 

Libb
MegaStar
Možnosti

Nefunguje to nijak 😕

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Po delší době zkoušení, nastavování, musím bohužel konstatovat, že aktuální sestavení telefonu s aktuální verzí aplikace Samsung Email, není schopné korektně přijímat push oznámení příchozí pošty. Při nastavení časového intervalu třeba na 15 minut, funguje vyzvedávání správně. Pro mě velká škoda, protože v předchozích verzích OS a aplikace, tohle fungovalo naprosto spolehlivě.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Moje trápení s přijímáním push oznámení pošty z Google účtu stále pokračuje. Zda je telefon připojen k wifi nebo k mobilním datům, nemá na problém vliv. Vyzkoušel jsem tři emailové klienty. Nejhůře je na tom Samsung Email, jak jsem psal, po nějaké době nečinnosti telefonu, přestane emaily stahovat a je nutné aplikaci otevřít. Gmail přestane také po nějaké době upozorňovat na příchozí poštu, ale většinou stačí display rozsvítit a notifikace se zobrazí. Poslední Outlook funkuje víceméně nejspolehlivěji a upozornění chodí narozdíl od dvou předchozích klientů vždy. Problém Outlooku je ale zase ten, že nedokáže pracovat s certifikáty S/MIME. Rada tech. podpory je navštívit servis :smiling-face:

0 Like
bobca
Journeyman
Možnosti

Ahoj, mám stejný problém. Řešil jsem s podporou a dopadl jsem podobně...No zavolat technika, dojede servis telefon vyzvedne, doveze náhradní a jak ho zprovozní tak ho zase dovezou.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Já věřím tomu, že se to opraví aktualizací aplikace a opravnou aktualizací systému :smiling-face:

0 Like
bobca
Journeyman
Možnosti

No já doufám že ano, jinak si to nechám opravit. 

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tak aktuálně instaluji novou aktualizaci na Samsung Email, doufám, že bude již vše vpořádku fungovat :smiling-face:

0 Like