o 25-01-2019 12:16 PM - naposledy upraveno dne 18-03-2019 03:05 PM (kým) vvllaaddaa
Po aktualizaci telefonu Note 9 na android Pie mám jeden funkční problém. Vestavěná aplikace Email přestane po určité době nepoužívání telefonu fungovat a tím pádem nemám informace o příchozích emailech. Pro mě zásádní nedostatek. Nastavení různých úspor a optimalizací baterie na toto nemá vliv. Zvláštní je i to, že po probuzení telefonu emaily nepřijdou a je nutné aplikaci Email otevřít a až následně dojde k synchronizaci a stažení. Ostatní notifikace i v době nefunkčnosti emailu chodí avšak správně. Jiného klienta používat nechci. Asi není mnoho z vás, kteří apku Samsungu používáte, ale můžete to vyzkoušet? Je to teda nepříjemná zkouška, protože je třeba nechat vždy telefon min. hodinu bez povšimnutí ležet Ještě vyzkouším, co to bude dělat, když se nastaví ručně vyzvedávání na 15 minut, ale tohle bych používal nerad.
25-01-2019 09:20 PM - upraveno 25-01-2019 09:23 PM
Kde máš mail? U mě Gmail v pohodě, nechal jsem všechny nastavení default. Zkusím tomu dát ještě víc času a uvidíme.
EDIT: Tak pardon, spletl jsem si ikonky, to byl Gmail. Samsung mail nic, ale měl jsem nastavených 15 minut. Zkusím okamžité a dám vědět.
25-01-2019 09:24 PM - upraveno 25-01-2019 09:27 PM
Mám tam Gmail a prostě to nefunguje. Pokud dám to vyzvedávání po 15 minutách , tak to funguje správně. Jinak děkuji za odzkoušení. Zkusím apku přeinstalovat, wipe a uvidím.
o 26-01-2019 09:26 PM
Nefunguje to nijak 😕
o 29-01-2019 08:14 AM
Po delší době zkoušení, nastavování, musím bohužel konstatovat, že aktuální sestavení telefonu s aktuální verzí aplikace Samsung Email, není schopné korektně přijímat push oznámení příchozí pošty. Při nastavení časového intervalu třeba na 15 minut, funguje vyzvedávání správně. Pro mě velká škoda, protože v předchozích verzích OS a aplikace, tohle fungovalo naprosto spolehlivě.
o 01-02-2019 09:31 AM
Moje trápení s přijímáním push oznámení pošty z Google účtu stále pokračuje. Zda je telefon připojen k wifi nebo k mobilním datům, nemá na problém vliv. Vyzkoušel jsem tři emailové klienty. Nejhůře je na tom Samsung Email, jak jsem psal, po nějaké době nečinnosti telefonu, přestane emaily stahovat a je nutné aplikaci otevřít. Gmail přestane také po nějaké době upozorňovat na příchozí poštu, ale většinou stačí display rozsvítit a notifikace se zobrazí. Poslední Outlook funkuje víceméně nejspolehlivěji a upozornění chodí narozdíl od dvou předchozích klientů vždy. Problém Outlooku je ale zase ten, že nedokáže pracovat s certifikáty S/MIME. Rada tech. podpory je navštívit servis
o 05-02-2019 01:52 PM
Ahoj, mám stejný problém. Řešil jsem s podporou a dopadl jsem podobně...No zavolat technika, dojede servis telefon vyzvedne, doveze náhradní a jak ho zprovozní tak ho zase dovezou.
o 05-02-2019 01:56 PM
Já věřím tomu, že se to opraví aktualizací aplikace a opravnou aktualizací systému
o 05-02-2019 01:58 PM
No já doufám že ano, jinak si to nechám opravit.
o 13-02-2019 09:59 AM
Tak aktuálně instaluji novou aktualizaci na Samsung Email, doufám, že bude již vše vpořádku fungovat