Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aplikace na SD kartě mizí z prostředí Samsung Kids.

(Téma vytvořeno: 02-10-2023 02:15 PM)
156 Zobrazení
XStreit
Explorer
Možnosti
Ahoj, mám dotaz.

Chci se zeptat, zda jste se někdo setkal s chybou, kdy v prostředí Samsung Kids mizí aplikace, které jsou presunuty na SD kartu. Tato chyba se mě projevuje na obou dětských tabletech.

Podpora mě opět přiblbě poradila master reset.

Nevíte někdo, jak tento problém vyřešit?

Díky 
0 Like
6 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, obecně je přesouvání aplikací na kartu v dnešní době rizikové, aplikace s tím moc už nepočítají a pokud třeba mají widgety, je přímo zapovězeno je přesouvat na kartu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
XStreit
Explorer
Možnosti
Dobrý den, děkují za info, nicméně zde je problém v aplikaci Samsung Kids. Stačí nějak vyřešit problém, že pokud aplikace není v daný moment dostupná, tak se neodebere, ale zůstane na místě. Systém sám tohle umí a ikona aplikace je vyšedlá. Widgety je jasná věc. Já nicméně mluvím spíše o hrách. Na 64GB tablet se toho moc nevleze. Systém i aplikace přesunutí podporují, jen Launcher do toho háže vidle. Nevíte tedy co s tím?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Bohužel se obávám, že jediné, co můžu, je zadat to jako požadavek na "vylepšení", ale reálně, než by to implementovali, tak Vaše děti už budou mít vlastní děti 🥺

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
XStreit
Explorer
Možnosti
Tak to zkuste :winking-face: přijde mi to jako elementární věc, obzvláště, když aplikace sama o sobě ví že je vložena SD karta a nabízí možnost vybrat úložiště.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nemate sd kartu zasifrovanou? Vypozoroval jsem totiz, ze pokud si vytvorim napr zastupce v "Moje soubory" na cokoliv na zasifrovane sd karte a pokusim se k tomu pristoupit drive, nez je karta plne desifrovana (cca 2 minuty od zapnuti tabletu), tak se zastupce sam odstrani.
Nebude to i vas pripad?
0 Like
XStreit
Explorer
Možnosti
Nene karta šifrovaná není. Vytáhl jsem ji z krabičky, dal do tabletu. Přesunul apky na kartu. Máme doma dva tablety a dělá to ma obou. Je to docela pech :face-with-tears-of-joy: jsem se snažil vyřešit problém s místem a místo toho tohle 😞 za mě jednoznačně bug.
0 Like