dátum: 30-11-2020 10:40 AM
Sziasztok!
Ha otthon lazultok és szeretnétek például zenét hallgatni és nem fülessel, Ti mit használtok? Vagy ha éppen bulit csináltok otthon, mi az amiről szól a zene? Ti mivel segítetek rá, hogy jó hangzást kapjatok? Van esetleg olyan hordozható hangszórótok ami jól szól szabadtéren is?
Kérek róla képeket és leírást Ti milyen jó hangzású hangszóróval rendelkeztek!
Amivel Én a napokban szemeztem az a JBL Boombox 2!
Most be is mutatom nektek az alábbiakban a JBL Boombox 2-őt, hogy lássátok ti is milyen kis csodára akadtam! Persze várom a további jó hangszóró ötleteket!
Lássuk csak mit tud ez a jó kis JBL gyártmány! Be is mutatom Nektek:
Ugye mint már említettem ez egy hordozható hangszóró! Az a jó benne, hogy vízálló is!
IPX7-es szabványt kapott meg, ami azt jelenti, hogy vízbe is nyugodtan beleeshet és víz alá is merülhet, nem lesz semmi baja a víztől!
Ha megállna ilyenkor a zene akkor se ijedjünk meg, ez azért van mert nem elég jó a Bluetooth kapcsolódás a vízben.
Amit még érdemes róla tudni, hogy egy 5.1-es Bluetooth verzió található meg benne.
Csatlakozók terén van rajta egy USB-A csatlakozó, egy AUX, micro USB, táp.
Akkumulátorával fel is tudunk tölteni egy másik lemerülő készüléket. Hálózati és akkumulátoros teljesítménye 2x40W RMS (AC mód) és 2x30 W RMS (akkumulátoros üzemmód) áll rendelkezésre.
Az akksija 24 órán keresztül bírja működés közben. Ha töltjük akkor 6,5 órán át kell töltenünk, hogy teljesen feltöltsön.
Specifikációi:
-SzéxMaxMé: 484,43x200,75x256,1mm
-App vezérlés
-USB csatlakozás, AUX, micro USB, táp
-4db hangszóró
-magassugárzó átmérője 20 mm
-mélysugárzó átmérője 100 mm
- 5,9 kg a súlya
- 80 W a hangszóró teljesítménye
-Akksija 20000 mAh
-Frekvencia visszaadása: 50HZ-20 KHZ
-IPX7 vízálló, 1m mélyig
-több PartyBoost kompatibilis hangszóró összekapcsolása egyszerre
-eszközeinket feltölti miközben zenét hallgatunk
-egy analóg audió bemenet
Összességében nagyon jó hangzású és kialakítású készüléket hoztak létre! Szeretnék is majd a közeljövőben benevezni rá!
Nektek hogy tetszik?
Próbáltátok már?
Van esetleg közületek valakinek?
Szép napot nektek!
Üdv.:
AnitaI.
dátum: 30-11-2020 03:56 PM
Legtöbbször erről hallgatunk zenét, én nagyon elégedett vagyok vele! A hangminőség kombinálva a hordozhatósággal kivételes, anno pont ezért esett erre a választás!
dátum: 30-11-2020 07:49 PM
Szia!
Én is mostanában nagyon szemezek egy ilyennel, hallottam már mit tud. El tudnám képzelni itthonra, illetve nyáron egy vízparti lazuláshoz.
dátum: 30-11-2020 09:32 PM
Szia Anita!
Nagyon jó kis cucc ez, de volt szerencsém kipróbálni mellette egy HarmanKardon Onyx Studio 6-ot is! Igaz, nem közvetlenül konkurensei egymásnak, de hangminőségben megveri a JBL-eket. Hangerőben nem, de az már más kérdés...:D
dátum: 30-11-2020 11:00 PM