Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Zene hallgatás

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-11-2020 10:40 AM)
262 Megtekintések
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Ha otthon lazultok és szeretnétek például zenét hallgatni és nem fülessel, Ti mit használtok? Vagy ha éppen bulit csináltok otthon, mi az amiről szól a zene? Ti mivel segítetek rá, hogy jó hangzást kapjatok? Van esetleg olyan hordozható hangszórótok ami jól szól szabadtéren is?

Kérek róla képeket és leírást Ti milyen jó hangzású hangszóróval rendelkeztek!

Amivel Én a napokban szemeztem az a JBL Boombox 2!

Most be is mutatom nektek az alábbiakban a JBL Boombox 2-őt, hogy lássátok ti is milyen kis csodára akadtam! Persze várom a további jó hangszóró ötleteket!

Lássuk csak mit tud ez a jó kis JBL gyártmány! Be is mutatom Nektek:

Ugye mint már említettem ez egy hordozható hangszóró! Az a jó benne, hogy vízálló is!

IPX7-es szabványt kapott meg, ami azt jelenti, hogy vízbe is nyugodtan beleeshet és víz alá is merülhet, nem lesz semmi baja a víztől!

Ha megállna ilyenkor a zene akkor se ijedjünk meg, ez azért van mert nem elég jó a Bluetooth kapcsolódás a vízben.

Amit még érdemes róla tudni, hogy egy 5.1-es Bluetooth verzió található meg benne.

Csatlakozók terén van rajta egy USB-A csatlakozó, egy AUX, micro USB, táp.

Akkumulátorával fel is tudunk tölteni egy másik lemerülő készüléket. Hálózati és akkumulátoros teljesítménye 2x40W RMS (AC mód) és 2x30 W RMS (akkumulátoros üzemmód) áll rendelkezésre.

Az akksija 24 órán keresztül bírja működés közben. Ha töltjük akkor 6,5 órán át kell töltenünk, hogy teljesen feltöltsön.

Specifikációi:

-SzéxMaxMé: 484,43x200,75x256,1mm

-App vezérlés

-USB csatlakozás, AUX, micro USB, táp

-4db hangszóró

-magassugárzó átmérője 20 mm

-mélysugárzó átmérője 100 mm

- 5,9 kg a súlya

- 80 W a hangszóró teljesítménye

-Akksija 20000 mAh

-Frekvencia visszaadása: 50HZ-20 KHZ

-IPX7 vízálló, 1m mélyig

-több PartyBoost kompatibilis hangszóró összekapcsolása egyszerre

-eszközeinket feltölti miközben zenét hallgatunk

-egy analóg audió bemenet

Összességében nagyon jó hangzású és kialakítású készüléket hoztak létre! Szeretnék is majd a közeljövőben benevezni rá!

Nektek hogy tetszik?

Próbáltátok már?

Van esetleg közületek valakinek?

Szép napot nektek!

Üdv.:letöltés.jpg

AnitaI.

0 tetszik
4 Válaszok
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Legtöbbször erről hallgatunk zenét, én nagyon elégedett vagyok vele! A hangminőség kombinálva a hordozhatósággal kivételes, anno pont ezért esett erre a választás! :smiling-face:

0 tetszik
David_K
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Én is mostanában nagyon szemezek egy ilyennel, hallottam már mit tud. El tudnám képzelni itthonra, illetve nyáron egy vízparti lazuláshoz. :face-with-tears-of-joy:

0 tetszik
MarciK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Anita!

Nagyon jó kis cucc ez, de volt szerencsém kipróbálni mellette egy HarmanKardon Onyx Studio 6-ot is! Igaz, nem közvetlenül konkurensei egymásnak, de hangminőségben megveri a JBL-eket. Hangerőben nem, de az már más kérdés...:D

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Sziasztok!A konyhában mosogatás vagy főzés közben JBL Flip 3-at használok zenehallgatásra, ha a nappaliban vagyunk akkor pedig a házimoziról szól, ami elég jóféle. Sokkal tisztább hangja van, sokkal részletesebb, de nyilván nem egy árkategória a kettő, sőt a Flipnél biztosan jobb a Boombox is.🙂
0 tetszik