Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Simple by OTP

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-11-2020 06:59 PM)
258 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!
Már régen írtam nektek valamilyen hasznos alkalmazásról cikket. Úgy gondoltam ez bőven megér egy hosszabb történetet. Van egy alkalmazás, amit szinte minden nap használok. Ez pedig nem más, mint a Simple by OTP alkalmazás. Aki nem ismeri, a nevéből úgy gondolhatja, hogy ez valami speciális OTP alkalmazás a bank ügyfeleinek, viszont ez részben van csak így. Ha mobilfizetéshez használjuk, akkor előnyt élveznek az OTP-s kártyák, viszont létrehozhatunk Simple kártyát és erre tölthetünk összeget, amivel fizethetünk.
A fizetésen kívül rengeteg hasznos funkciót találunk az appon belül. Ilyen például a bérletvásárlás és kezelés Volán buszokra vagy BKK bérletvásárlás. Ezt szinte minden nap használom, amikor közlekedek. Itt annyi a dolgunk, hogy online vesszük meg a bérleteket. Ilyenkor, ha egy buszra szállunk, vagy éppen megyünk a metróba lefelé, a bejáratoknál találunk egy QR kódot, amit betudunk olvasni, miután kiválasztottuk a használni kívánt bérletet. Szeretem mert praktikus és csak a telefonomat kell elővennem a buszra szálláshoz.
Az autósok számára is nagyon hasznos. A parkolást tudjuk fizetni az alkalmazáson keresztül, nem kell bajlódni az automatákkal. Emellett autópálya matricát is vásárolhatunk az alkalmazáson belül.
Aki szokott közüzemű számlákat befizetni papír alapú csekken, annak nem újdonság, hogy egy QR kód van a csekk szélén. Az alkalmazáson belül csekkbefizetésre is van lehetőség. Ez nagyban megkönnyítheti az életünket azzal, hogy nem kell például a postára menni és sokszor hosszú perceket eltölteni ott.
Mondhatjuk, hogy az alkalmazás egy kártyatároló is. Manapság már szinte minden üzletláncban igényelhetünk hűségkártyát. Szinte mindig ezek a plastic alapú kártyák, amit ha mond magunkkal viszünk egy külön pénztárca kell hozzá. Viszont itt is van lehetőség a hűségkártyákat fel regisztrálni. A menyasszonyom rendszeresen vásárol például a DM üzletekben, ahol pontokat lehet gyűjteni a hűségkártyára, amit akár később le is vásárolhatsz. Neki is elég vinni a telefonját és nem kell a kártyákkal bajlódnia.
Ha szeretsz különböző rendezvényekre járni, akkor sok bonyolult módon kell megvásárolni a jegyeket. Itt ez is egy helyre csoportosul és online jegyeidet kezelheted egy helyen.
Fiataloknak is vannak kedvező funkciók. Ilyen például a bulikereső. Itt Gps alapján érzékeli a helyzetedet és kiadja a közelben levő vagy közelgő partieseményt. Gépjármű biztosítás is köthető az applikáción belül. Visszanézhetjük a vásárlási történeteinket is. Az alkalmazás egyszerű és jól kezelhető. Ha mobilfizetés funkciót használunk az NFC-t be kell kapcsolnunk hozzá.
Összességében elmondható, hogy ez egy kis zsebnotesz a pénztárcánkkal együtt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Elérhető az applikáció a Google Play Áruházból és ingyenesen letölthető.
A kinézetről itt láthattok képeket:

received_2796747883933043.jpeg

Ti használjátok esetleg az alkalmazást?
Mi a véleményetek róla?
Mi a kedvenc funkciótok ebben?
Írjátok meg kommentben!
Üdv. AndrasK

4 Válaszok
BeátaV
Voyager
Beállítások

Szia,

Szerintem nagyon hasznos ez az alkalmazás, sok minden egy helyen elérhető. Rendszeresen használom én is például bérlet/jegy vásárlásra, de a korlátozások előtt is sokszor váltottam jegyet színházi előadásra, mozira illetve Taxit is hívtam párszor az alkalmazáson keresztül. A leggyakrabban a fizetési opciót használtam, gyors és egyszerű.

A többi funkciót még nem volt alkalmam kipróbálni, de összességében elégedett vagyok az alkalmazással.

Nagyon jó összefoglalót írtál (:

0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Köszi az összefoglalót! :smiling-face: Én használom, a kártyás fizetés funkciót napi szinten, és hogyha autós parkolásra kerül sor, mindig ezen keresztül vásárlom meg a parkolójegyet! Sokkal egyszerűbb, leállíthatom korábban is a parkolást, vagy akár meg is hosszabbíthatom :).

0 tetszik
David_K
Samsung Expert
Beállítások

Hali!

Én használom az appot, leginkább parkoláshoz és kártyás fizetéshez. Szeretem, mert megkönnyíti a mindennapokat. :smiling-face:

0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Andris!

Én ezt az alkalmazást használom már jópár hónapja és kiválóna működik!

Beregisztráltam a pont gyűjtő kártyáim is rá!

Egyszerűen tökéletes, hogy tudok vele ponrot gyűjteni, utazni, vásárolni..stb.

Üdv.:

AnitaI.

0 tetszik