Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Google Pay "trükk"

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-02-2022 03:39 PM)
1391 Megtekintések
ViviB
Samsung Expert
Beállítások

@Tiborko Watch4-ről és a Google Pay-ről szóló cikke juttatta eszembe, hogy megosszak veletek egy kis „trükköt”.

Mint sokan mások, én is vártam a lehetőséget, hogy tudjak fizetni az órámmal, mivel gyakran fordul elő velem, hogy nem viszem magammal a pénztárcámat, volt, hogy egyenesen otthon is hagytam véletlenül, a Simple érintéses fizetése pedig az utóbbi időben nálam gyakran hibára fut. Az órával való fizetés egy rettentő kényelmes opció azoknak, akiknek a bankja vagy pénzügyi szolgáltatója ezt már támogatja, mint a Cib Bank, az Erste, a Gránit Bank, a K&H, az UniCredit Bank, a Curve, a Monese, a Wise és a Revolut.

Én OTP-s vagyok, és sejtéseim szerint a meglévő Simple alkalmazásuk miatt döcögős a Google Pay engedélyezése számunkra, így nem akartam várni és inkább kerestem egy alternatívát. A Revolutot alapból használom már egy ideje, mert egyszerűen tudunk a kollégákkal, barátokkal átdobni egymásnak kisebb-nagyobb összegeket, ha valamelyikünk hoz a másiknak ebédet, vagy ő fizeti az esti bevásárláson az üdítőt és a nassolnivalót. A könnyű használhatóság mellett előnye az is, hogy egyszerű létrehozni, nem kell semmilyen plusz díjat fizetni érte, maximum csak ha szeretnénk hozzá kártyát igényelni, de egyébként enélkül is teljesen használható. Esetünkben pillanatok alatt összeköthetjük a Google Pay-el és a Watch4-esünkkel. Ez szerintem egy jó opció mindazoknak, akiknél ez amúgy még nem lenne elérhető.

header_googlepay_s21_mob.jpeg.jpg

17 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Köszi az infót. :smiling-face:

0 tetszik
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
A Samsung Pay is jó lenne az OTP-nél,és akkor talán a Tizen-es órákkal is lehetne fizetni.
Bár ez szerintem reménytelen dolog.
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Sajnos a Samsung Pay nem lett sose engedélyezve idehaza, ezt én sem tudom pontosan, hogy miért nem, de valószínűleg soktényezős a dolog. Már ha csak erre gondondolunk, hogy az új órák a wear os miatt tökéletesek a google pay-re, de maga a bank nem ad rá lehetőséget, akkor a Tizenes óráknál a Samsung Pay még ennél is nagyobb falat lehetett.
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Szia!
Én köszönöm az inspirációt! ☺️
0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Sajnos..
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
A Galaxy Note10+-omon használtam a Samsung Pay-t, amikor próbaként a Star Wars kiadás szoftverét feltelepítettem rá. :face-with-tears-of-joy:
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nem lenne nagy falat, a Mastercard adott ki közleményt régebben, miszerint előkészítették a szolgáltatást, a továbbiakban a kártyakibocsátó bankok igényelhetik, ha szeretnék.
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Akkor nem tudom hol és miért akadt el a dolog. 🤨
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Én is hallottam már olyat, hogy korábbi Tizenes órára ráhúztak egy másik szoftvert és úgy működött vele a fizetés. 😕